ΑΤΤΙΚΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγνωστοι έριξαν χημικά σε ομιλία του Κυρανάκη στον Ζωγράφου

Ρίψη χημικών έκανε ομάδα αγνώστων, σε ομιλία του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Kωνταντίνου Κυρανάκη, στην πλατεια Τερζακη στου Ζωγράφου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δημιουργήθηκε αποπνικτική ατμόσφαιρα ενώ κινδύνεψαν και μικρά παιδία που βρίσκονταν στον χώρο της πλατείας.

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης είπε για την επίθεση πως «καθόλου δεν τους φοβόμαστε. Τολμούν να παίξουν με την υγεία σας, αυτή είναι η αριστερά. Η τρομοκρατία σου δεν θα περάσει, όπως δεν πέρασε και ποτέ» και κάλεσε τον κόσμο να περιμένει μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα.

https://twitter.com/princess_D2011/status/1659267802371354625

Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Άγνωστοι επιτέθηκαν με χημικά στην προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτή Νοτίου Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Κυρανάκη, στου Ζωγράφου.

Στο χώρο της ομιλίας υπήρχαν οικογένειες με μικρά παιδιά, ενώ κοντά στο σημείο της εκδήλωσης βρίσκεται και παιδική χαρά η οποία ήταν επίσης γεμάτη παιδιά. Απαιτούμε την ομόφωνη καταδίκη της επίθεσης από όλα τα κόμματα.

Ούτε μας φοβίζουν, ούτε μας πτοούν οι επιθέσεις τους. Η Δημοκρατία είναι πολύ πιο ισχυρη από τους θρασύδειλους τραμπούκους και θα τους δώσει την απάντηση που τους αξίζει την Κυριακή».

Related Articles

Back to top button