ΑΤΤΙΚΗΕΛΛΑΔΑΚΑΙΡΟΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Άστατος ο καιρός σήμερα: Έρχονται βροχές και στην Αττική

Άστατος ο καιρός σήμερα Τετάρτη 19 Απριλίου καθώς το μεσημέρι και το απόγευμα θα χαλάσει, με καταιγίδες σε πολλές περιοχές.
Επιμένει και σήμερα Τετάρτη 19 Απριλίου ο άστατος καιρός. Η μέρα μπορεί να ξεκινάει με ήπιες συνθήκες, αλλά προς το μεσημέρι και το απόγευμα θα χαλάσει, με καταιγίδες σε πολλές περιοχές, κυρίως σε Ιόνιο, δυτικά και βόρεια του Αιγαίου. Τα φαινόμενα μπορεί να συνοδεύονται και από χαλάζι σύμφωνα με την πρόβλεψη του Κλέαρχου Μαρουσάκη. Ο υδράργυρος στους 20-22 βαθμούς.

Στην Αττική το μεσημέρι και το απόγευμα θα ξεσπάσουν μπόρες και μεμονωμένες καταιγίδες, με τα φαινόμενα προς το βράδυ να υποχωρούν και τον καιρό να βελτιώνεται. Οι άνεμοι 4-5 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 22 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη έντονα άστατος καιρός, με βροχές και καταιγίδες. Προς το απόγευμα από τις θαλάσσιες εκτάσεις τα φαινόμενα θα μεταφερθούν στο εσωτερικό της Θεσσαλονίκης, οι άνεμοι δεν θα προβληματίζουν και ο υδράργυρος στους 18-19 βαθμούς.

Αυτό το Παιχνίδι σάς επιτρέπει να παίζετε μέσω της Ιστορίας
Elvenar
Οικογενειακή τραγωδία στο Αγρίνιο – «Έφυγαν» σε 12 ώρες πατέρας και γιος
Χρειάζεστε νέα ελαστικά 4 εποχών; 2023 Οι τιμές μπορεί να σας εκπλήξουν
Κορυφαία Ελαστικά | Διαφημίσεις αναζήτησης
by Taboola
Την Πέμπτη 20/4 άστατος καιρός το μεσημέρι στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας. Τα φαινόμενα αυτά θα επηρεάσουν τη νύχτα θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές. Οι άνεμοι δεν θα προβληματίζουν και η θερμοκρασία στους 20-22 βαθμούς. Το ίδιο σκηνικό την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι καλός, η αστάθεια θα περιοριστεί στα κεντρικά και βόρεια της χώρας και η θερμοκρασία αμετάβλητη.

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Καταιγίδες σήμερα στην Αττική
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης. Σύμφωνα με την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη, τα φαινόμενα θα είναι πιο έντονα στο Ιόνιο, στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας, τα νησιά του Αιγαίου αλλά και τη βόρεια Ελλάδα.

Με αστάθεια συνεχίζει ο καιρός και σήμερα Τετάρτη 19/4 με κύρια χαρακτηριστικά τις μπόρες και τις τοπικές καταιγίδες κατά τις μεσημεριανές ώρες. Σύμφωνα με την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη, τα φαινόμενα θα είναι πιο έντονα στο Ιόνιο, στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας, τα νησιά του Αιγαίου αλλά και τη βόρεια Ελλάδα.

Κατά τις πρωινές ώρες οι νεφώσεις θα είναι έντονες και όσο προχωρούμε προς τις μεσημβρινές ώρες θα εκδηλώνονται μπόρες και τοπικές καταιγίδες αλλά και χαλάζι, αναφέρει ο μετεωρολόγος του ΟΡΕΝ.

Προς το βράδυ τα φαινόμενα υποχωρούν, ενώ η θερμοκρασία θα παραμείνει αμετάβλητη στους 20 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Αναφορικά με την Αττική, πιθανότητα βροχής υπάρχει από το μεσημέρι και μετά, προς τα βόρεια του νομού, με τον υδράργυρο να φλερτάρει ακόμα και με τους 22 βαθμούς Κελσίου.

Τα φαινόμενα θα υποχωρούν προς το βράδυ.

Αναφορικά με την εξέλιξη του καιρού, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, η αστάθεια θα επιμείνει και την Πέμπτη και την Παρασκευή, ενώ βελτίωση θα υπάρξει από το Σαββατοκύριακο με τα φαινόμενα να υποχωρούν και την θερμοκρασία στους 22 βαθμούς Κελσίου.

ΠΗΓΗ: dikaiologitika

Related Articles

Back to top button