ΕΛΛΑΔΑ

Ανάσταση: Τρία παιδιά από Ρόδο, Αγκίστρι και Σύμη τραυματίστηκαν σοβαρά από βεγγαλικά

Το επικίνδυνο έθιμο με τα βεγγαλικά είχε ως αποτέλεσμα τρία παιδιά και φέτος να τραυματιστούν σοβαρά.

Πρόκειται για τρία παιδιά από Ρόδο, Αγκίστρι και Σύμη, που τραυματίστηκαν πολύ βαριά – υπέστησαν ακρωτηριασμούς δακτύλων και εγκαύματα – από κροτίδες που έπεσαν μετά το «Χριστός Ανέστη» το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsbomb.gr, ένας 14χρονος από το Αγκίστρι υπέστη πολλαπλά εγκαύματα και ακρωτηριασμό δακτύλων στο αριστερό χέρι από κροτίδα. Το αγόρι διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Παίδων Αγία Σοφία» όπου υποβλήθηκε σε χειρουργείο και πλέον νοσηλεύεται.

Στο ίδιο νοσοκομείο διακομίσθηκε έπειτα από αεροδιακομιδή και ένας 13χρονος από τη Σύμη που υπέστη μερικό ακρωτηρισμό δαχτύλων στο δεξί χέρι και τραύμα στο πρόσωπο από κροτίδα.

Ρόδος: Στο νοσοκομείο με εγκαύματα μια 7χρονη από βεγγαλικά

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι στο χωριό Μαλώνα της Ρόδου, όταν άγνωστοι πέταξαν βεγγαλικά με αποτέλεσμα να προκληθεί φωτιά και να τραυματιστεί ένα μικρό παιδί. Το επτάχρονο κοριτσάκι, το οποίο κάηκε ενώ βρισκόταν στο προαύλιο της Εκκλησίας, διακομίστηκε στο νοσοκομείο του νησιού με εγκαύματα.

Στα βίντεο που αναρτήθηκαν στο Facebook φαίνεται η επικινδυνότητα τις κατάστασης αφού από τις ρίψεις βεγγαλικών δημιουργήθηκαν φλόγες, οι οποίες περνούσαν πάνω από τα άτομα που είχαν μαζευτεί στην Εκκλησία για να γιορτάσουν την Ανάσταση.

newsbomb.gr

Related Articles

Back to top button