ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναφορά στην Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε ο Δημήτρης Κουτσούμπας απο την Πάτρα. Η δική του απάντηση στην καρδούλα.

Αναφορά στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου και την υπέρμετρη κατα τα λεγόμενα του προβολή της απο τα ΜΜΕ, έκανε σε ομιλία του στην Πάτρα ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Μα καλά, δεν προκαλεί προβληματισμό σε οποιονδήποτε λογικό άνθρωπο για παράδειγμα η υπέρμετρη προβολή της κ. Κωνσταντοπούλου; Τι έγινε ξαφνικά; Τελειώνουν τα ριάλιτι και είπαν να ασχοληθούν με το κίνημα δήθεν της αγάπης;» ήταν τα λόγια του κου Κουτσόύμπα.

Μάλιστα δέν παρέλειψε να αντιγράψει και την κίνηση της κας Κωνσταντοπούλου να σχηματίσει με τα δάχτυλα της μια καρδία, με σαφής ειρωνική διάθεση συνόδευοταν την αναφορά του σε κίνημα της αγάπης

«Έχει και η κοροϊδία τα όριά της. Χώρια που η συγκεκριμένη δικηγόρος – πολιτικός έχει βεβαρημένο παρελθόν. Είναι όντως συνεπής στις απόψεις της Αλλά οι απόψεις της, ήταν αυτές που την οδήγησαν να μην φέρει καν προς συζήτηση, όταν ήταν Πρόεδρος της Βουλής, την πρόταση νόμου του ΚΚΕ για κατάργηση των μνημονίων» συνέχισε ο κ. Κουτσούμπας.

Tί είχε δηλώσει για την συνήθεια της να κάνει καρδίες η κα Κωνσταντοπούλου

Σε παλιότερες δηλώσεις της η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας αναφέρθηκε στον λόγο που κάνει συχνά αυτή την κίνηση

Όπως ΄λέει η καρδία και η μαχητικότητα πάνε χέρι χέρι και η ίδια δέν έχασε ποτέ την δυναμική της ούτε την ανθρωπία της, εν αντιθέσει με τις κατηγορίες περι συμβιβασμού που τις προσάπτονται.

«Είμαστε σίγουρα μία αντισυστημική δύναμη και η καρδούλα που κάνω είναι συνδεδεμένη με τη γροθιά, είναι συνδεδεμένη με τη μαχητικότητα. Δεν υπάρχει κανένας που να πιστεύει ότι έχασα τη μαχητικότητά μου. Θα υπερασπιστώ τους ανθρώπους ακριβώς γιατί έχω την αγάπη για τους ανθρώπους. Ο κόσμος ξέρει πως δεν έχουμε σχέση με το σύστημα και δεν έχουμε σχέση με τα συστημικά κόμματα» είπε χαρακτηριστικά.

Related Articles

Back to top button