ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ασπρόπυργος: Σε πρόσωπο της «νύχτας» ανήκει το βενζινάδικο – Η σύνδεση με τις δολοφονίες στον Κορυδαλλό

Δεν ήταν μια… απλή φωτιά αυτή που έβαλαν άγνωστοι σε πάρκινγκ βενζινάδικου στον Ασπρόπυργο τα ξημερώματα του Σαββάτου (10.06.2023).

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το βενζινάδικο αυτό στον Ασπρόπυργο ανήκει στο γιο ηγετικού στελέχους της Greek Mafia, ο οποίος δολοφονήθηκε το 2022.

Πρόκειται λοιπόν για έναν ακόμα «κρίκο» στην αλυσίδα της βίας που έχει ξεσπάσει στους κόλπους της μαφίας, στην οποία αλυσίδα ανήκει και η διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό.

Στην Αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός για φούντωμα του πολέμου της «νύχτας», με την Ασφάλεια να πραγματοποιεί έκτακτη σύσκεψη, μιας και υπάρχουν φόβοι για νέο συμβόλαιο θανάτου, σύντομα.

Το βενζινάδικο βρίσκεται μόλις λίγα χιλιόμετρα απόσταση από το σημείο που βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο της δολοφονίας στον Κορυδαλλό.

Οι 2 δολοφονηθέντες στον Κορυδαλλό, δούλευαν για το γνωστό στέλεχος της «νύχτας» που δολοφονήθηκε το 2022.

Τα σενάρια που εξετάζονται συνδέονται και με το βενζινάδικο. Κι αυτό γιατί το πρώτο σενάριο λέει πως οι γιοι του δολοφονηθέντος το 2022 «έφαγαν» τους 2 στον Κορυδαλλό μιας και θεωρούν πως έχουν εμπλοκή στο φόνο του πατέρα τους. Σε αυτή την περίπτωση θεωρείται πως η επίθεση στο βενζινάδικο ήταν αντίποινα. Από τη φωτιά κάηκαν 2 νταλίκες με καύσιμο, κάτι που σημαίνει μεγάλη ζημιά οικονομικά.

Το δεύτερο σενάριο λέει πως οι 2 στον Κορυδαλλό δολοφονήθηκαν από αντίπαλη ομάδα της μαφίας, και ήταν ένα μήνυμα πως «τους έχουν» και κάνουν κουμάντο. 

newsit.gr

Related Articles

Back to top button