ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαρβιτσίωτης : Απέναντι στην κρυφή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ αντιτάσουμε μια άυξηση των εισοδημάτων.

Για «κρυφή ατζέντα» του ΣΥΡΙΖΑ, που συνίσταται στην επιβολή φόρων, ώστε να χρηματοδοτήσει το τεράστιο σε κόστος πρόγραμμά του, έκανε λόγο ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών και Υποψήφιος Βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Καθρέφτης» του «Πρώτου Προγράμματος» της «ΕΡΑ» και στον δημοσιογράφο Χρήστο Μιχαηλίδη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει ένα πρόγραμμα το κόστος του οποίου ανέρχεται σε 80 δισ. περίπου», επεσήμανε ο κ. Βαρβιτσιώτης, «χωρίς να μας πει από πού θα βρει τα λεφτά για να το χρηματοδοτήσει». Αντίθετα, «εμείς θέλουμε να κάνουμε μία πολιτική η οποία θα αυξάνει τα εισοδήματα, θα δίνει στον Έλληνα περισσότερα λεφτά στην τσέπη, με μείωση φόρων και αύξηση εισοδημάτων».

Εκτενή αναφορά έκανε ο κ. Βαρβιτσιώτης στην εκλογική του περιφέρεια, τη Δυτική Αθήνα και στην πρόοδο που έχει επιτευχθεί. «Επέλεξα να συνδεθώ με τον κόσμο της Δυτικής Αθήνας, τον κόσμο της εργασίας και της οικογένειας, γιατί πραγματικά εκεί υπάρχουν μεγαλύτερες ανάγκες στήριξης», είπε χαρακτηριστικά.

«Είμαστε στην ευτυχή θέση να βλέπουμε να χρηματοδοτείται ένα πλαίσιο έργων τα οποία ξεπερνούν τα 400 εκατομμύρια από την πλευρά των δήμων της Δυτικής Αθήνας για την αναμόρφωση γειτονιών, για τη στήριξη των οικογενειών, για τη στήριξη της εκπαίδευσης, για την αναβάθμιση της ζωής των κατοίκων, παράλληλα με κεντρικές αποφάσεις που ελήφθησαν, όπως η επέκταση του Μετρό προς το Ίλιον και την Πετρούπολη αλλά και η σχεδιαζόμενη επέκταση του Μετρό από το κέντρο της Αθήνας προς το Χαϊδάρι, που θα δώσουν στη Δυτική Αθήνα νέα πνοή», υπογράμμισε.

Τέλος, σε σχέση με τις επικείμενες εκλογές στην Τουρκία, ο Αναπληρωτής Υπουργός εκτίμησε ότι η εκλογική μάχη θα κριθεί οριακά, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, και τόνισε την κρισιμότητα των εκλογών τόσο για το μέλλον της ίδιας της δημοκρατίας στη γειτονική χώρα όσο και για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Related Articles

Back to top button