ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαρβιτσιώτης : Εμαυλισμος των νεων το σπότ του ΣΥΡΙΖΑ για την ελαχιστη βαση εισαγωγης.

«Ψηφοθηρικό» και «παραπλανητικό» χαρακτήρισε το διαφημιστικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση της ελάχιστης βάσης εισαγωγής στα πανεπιστήμια ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών και Υποψήφιος Βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου TLIVE στον Alpha. Στέλνοντας το μήνυμα «κλείστε τα βιβλία, τζάμπα ο κόπος σας, τζάμπα τα έξοδα της οικογένειάς σας, εγώ θα σας βάλω στο πανεπιστήμιο χωρίς την ελάχιστη βάση του 10», το διαφημιστικό αυτό σποτ «εκμαυλίζει τους νέους ανθρώπους» παρουσιάζοντας τη σχέση μεταξύ πολιτικού και ψηφοφόρου «ως σχέση ανταλλαγής και μάλιστα στο χαμηλότερο δυνατό επίπεδο», τόνισε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός μίλησε στην εκπομπή για τη ζωή του και την οικογένειά του, τη σύζυγό του Κέλλυ Δρίτσα, με την οποία ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στη Ρώμη, μόλις προ λίγων μηνών. «Ούτε εγώ γνώριζα κάτι, ούτε η σύζυγός μου ότι θα παντρευτούμε. Ήταν παρότρυνση από τα αδέλφια μου και τους φίλους μου», είπε χαρακτηριστικά. «Ο γάμος μου με την Κέλλυ, μού έχει αλλάξει πάρα πολύ τη ζωή. Γυρνάς στο σπίτι σου και είναι πλέον το σπίτι μας. Είναι ένας άνθρωπος που χαίρομαι και περνάω πάρα πολύ χρόνο και βέβαια εμπιστεύομαι πάρα πολύ την κρίση της», πρόσθεσε με νόημα.

Μιλώντας για τον πατέρα του Γιάννη Βαρβιτσιώτη, ανέφερε ότι εξακολουθεί να τον συμβουλεύεται λόγω της εμπειρίας του στη ζωή και την πολιτική. «Κάθε φορά που ακούω τη συμβουλή του, νομίζω ότι κάνω το σωστό», ανέφερε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Τέλος, όσον αφορά την ίδια την πολιτική, ο Αναπληρωτής Υπουργός σημείωσε ότι «είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον». Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι αυτό που τον ενθουσίασε στην πολιτική και ακόμα τον συγκινεί είναι πάνω από όλα η επαφή με τον κόσμο.

Related Articles

Back to top button