ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Γάμος αλλα Ελληνικά 3 : Εξαφάνισαν τον Γεωρούλη απο το trailer.

Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για την ταινία «Γάμος αλά ελληνικά», όπου η Νία Βαρντάλος επιστρέφει για τρίτη φορά ως «Τούλα Πορτοκάλος».

Το τρέιλερ είναι απολαυστικό, με τις περισσότερες σκηνές να έχουν γυριστεί στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα!

Ωστόσο, αυτό που κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον όσων το παρακολούθησαν ήταν η απουσία του ηθοποιού και ευρωβουλευτή, Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με καταγγελίες για τα αδικήματα του βιασμού και της πρόκλησης σωματικής βλάβης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Γεωργούλης είχε πρωταγωνιστικό ρόλο δίπλα στην Νία Βαρντάλος, ωστόσο πλέον το όνομά του απουσιάζει και από το cast της ταινίας που δημοσιεύει η ιστοσελίδα IMDB.

Όπως θα δείτε στο τρέιλερ, ο Αλέξης Γεωργούλης είναι «εξαφανισμένος» από το τρέιλερ, ενώ υπάρχει περίπτωση να μην τον δούμε ποτέ στην ταινία.

Μέχρι στιγμής βέβαια δεν έχει γίνει γνωστό τι θα γίνει με τη συμμετοχή του Αλέξη Γεωργούλη στην εν λόγω ταινία κι αν θα αντικατασταθεί από κάποιον άλλο ηθοποιό, μιας και όπως αναφέραμε παραπάνω, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σε κάθε περίπτωση, σε περίπτωση που οι παραγωγοί της ταινίας αποφασίσουν να αντικαταστήσουν τον Αλέξη Γεωργούλη, πολύ μεγάλο μέρος της ταινίας θα πρέπει να γυριστεί ξανά, κάτι που σημαίνει ότι θα πάει πολύ πίσω η πρεμιέρα της ταινίας, ενώ και το κόστος θα αυξηθεί κατακόρυφα.

Τι είχε πει ο Αλέξης Γεωργούλης για τη συμμετοχή του στην ταινία

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι ακόμα μία φορά με τη Νία Βαρντάλος, η οποία είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και μια εξαιρετική επαγγελματίας. Όλοι οι συντελεστές βάζουμε στην ταινία όλη μας την αγάπη και την προσοχή, όμως η Νία, η οποία και τη σκηνοθετεί και την έχει γράψει, νομίζω ότι έχει ξεπεράσει τον εαυτό της. Φυσικά τη θαυμάζω και όλες τις φορές που έχουμε συνεργαστεί μου μεταδίδει μια υπέροχη θετική ενέργεια» είχε εξομολογηθεί ο Αλέξης Γεωργούλης για τη συμμετοχή του στην εν λόγω ταινία.

Related Articles

Back to top button