ΑΤΤΙΚΗΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δεκαπενταύγουστος: Σε εξέλιξη η έξοδος των αδειούχων – «Αγγίζει» το 100% η πληρότητα στα πλοία [Βίντεο]

Δεκαπενταύγουστος: Συνεχίζεται και σήμερα η έξοδος των αδειούχων από τα λιμάνια της Αττικής, ενώ η κίνηση αναμένεται να κορυφωθεί
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πληρότητα στα πλοία για τους πιο δημοφιλείς προορισμούς, αγγίζει το 100%, ενώ το λιμενικό σώμα έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση των εκδρομέων.

Δεκαπενταύγουστος: Σε εξέλιξη η έξοδος των αδειούχων
Με βάση το σύστημα κρατήσεων των ακτοπλοϊκών εταιρειών, από το λιμάνι του Πειραιά για σήμερα Κυριακή έχουν προγραμματιστεί 24 δρομολόγια ενώ αναμένεται να αναχωρήσουν τουλάχιστον 29.585 επιβάτες, ενώ για τα νησιά του Αργοσαρωνικού θα γίνουν 33 αναχωρήσεις πλοίων με 4.500 επιβάτες.

Από το λιμάνι της Ραφήνας, σύμφωνα με το ΑΠΕ, θα πραγματοποιηθούν 11 απόπλοι πλοίων με 5.252 επιβάτες, ενώ από το λιμάνι του Λαυρίου 7 δρομολόγια με 1950 επιβάτες. Το Σάββατο 11/08 από το λιμάνι του Πειραιά πραγματοποιήθηκαν 23 απόπλοι πλοίων ενώ αναχώρησαν για κάποιο νησί του Αιγαίου 32.580 επιβάτες.

Επίσης, για τα νησιά του Αργοσαρωνικού έγιναν 37 αναχωρήσεις πλοίων με 10.008 επιβάτες, από το λιμάνι της Ραφήνας 14 απόπλοι πλοίων με 9.897 επιβάτες, ενώ 8 πλοία αναχώρησαν από το Λαύριο με 4.124 επιβάτες.

Στο μεταξύ, η πληρότητα στα λεωφορεία των ΚΤΕΛ έφτασε το 100%, ενώ αυξημένη ήταν και η κίνηση στο εθνικό οδικό δίκτυο.

Όσον αφορά τη Θεσσαλονίκη, χιλιάδες οχήματα σχημάτισαν ουρές εχθές στα διόδια των Μαλγάρων. Οι εκδρομείς γέμισαν το οδικό δίκτυο με κατεύθυνση τη Χαλκιδική την Πιερία και άλλες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας. Με 100% πληρότητα αναχώρησαν και τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ.

eleftherostypos.gr

Related Articles

Back to top button