ΔΗΜΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

Δεντροφύτευση για το θεαθήναι!

Τώρα που ανοίγει ο καιρός, πολύς λόγος γίνεται για τους πάλαι ποτέ ελεύθερους χώρους αναψυχής του Χαϊδαρίου, με την διοίκηση του Δήμου να διοργανώνει άστοχες κινήσεις για το θεαθήναι.

Μια από αυτές και η δεντροφύτευση που διοργανώνει την Κυριακή 7 Μαϊου σε ένα πάρκο (σήμερα) με μακρά ιστορία αφού δημιουργήθηκε εθελοντικά από τους κατοίκους της περιοχής επειδή ο δήμος το είχε παρατημένο.

Πρόκειται για ένα οικόπεδο που χρησιμοποιούταν στο παρελθόν ως λατομείο και χώρος απόθεσης μπαζών και ο κόσμος εκεί έχει καταφέρει να φυτεύσει από μόνος του περίπου 500 δέντρα τα οποία μάλιστα έχουν αναπτυχθεί.

Πολλοί γνώστες τις περιοχής και των δρώμενων στο Χαϊδάρι καλωσορίζουν τον Δήμαρχο να ξεχορταριάσει την περιοχή και να την επιμεληθεί  σημειώνοντάς όμως ότι δεντροφύτευση έχει γίνει.

Αυτό που χτυπάει έντονα στο μάτι των δημοτών είναι ότι επιλέγει αυτό το σημείο μειώνοντας την προσπάθεια που έχει καταβάλει ο κόσμος για να επιμεληθεί την συγκεκριμένη περιοχή και ότι παράλληλα διαφημίζει δίπλα του μια μη κερδοσκοπική εταιρεία !

Την ίδια ώρα ,πάρτι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει στηθεί και με παλαιότερη δεντροφύτευση που έκανε κατά το παρελθόν ο δήμος στο πάρκο «Θεαθήναι» το 2021 με την ίδια εταιρεία στο πλευρό του.

Mε τους δημότες να φωτογραφίζουν το παρατημένο πλέον σημείο και άλλους να σχολιάζουν τα ξερόχορτα και την αδυναμία πρόσβασης τονίζοντας ότι την περιοχή την ποτίζουν και την περιποιούνται περίοικοι με λάστιχα από τις αυλές τους…

Εκεί όπως θα δείτε χαρακτηριστικά από το 2021 η ίδια εταιρεία βρισκόταν στο πλευρό του Δημάρχου την οποία και ανακοινώνει ενδεικτικά σε ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

newsbomb.gr

Related Articles

Back to top button