ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΠΟΛΙΤΙΚΗΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Νέα Δημοκρατία ανακυκλώνει το άχρηστο εκλογικό υλικό απο τις εκλογές της 21 Μαη. Για ποιόυς αφήνει αιχμές.

Mια πράξη ανακύκλωσης με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Μέρας Περιβάλλοντος κάνει η Νέα Δημοκρατία, μαζεύοντας και ανακυκλώνοντας το περισσευούμενο εκλογικό υλικό, που δέν χρησιμοποιήθηκε στις 21 του Μάη.

Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωση της το υλικό είναι άχρηστο μιας και στις επόμενες εκλογές θα χρησιμοποιηθούν νέα ψηφοδέλτια.

Ταυτόχρονα με την κίνηση αυτή αφήνει σαφές αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ και του οικονομικού του προγράμματος του που ξαφνικά χάθηκε

Το ραντεβού με τους πολίτες είναι για τις 5 Ιούνη και θα διαρκέσει μέχρι και την ημέρα των επόμενων εκλογών στις 25 Ιούνιου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η οποία γιορτάζεται στις 5 Ιουνίου, η Γραμματεία Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού καλεί τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας και όλους τους πολίτες σε μια δράση ανακύκλωσης.

Αντί να γεμίσουμε την Ελλάδα με αφίσες, επιβαρύνοντας το περιβάλλον, αφήνουμε θετικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα με κάθε δυνατό τρόπο.

Για αυτό ανακυκλώνουμε χαρτί!

Τι;

  • Ψηφοδέλτια εκλογών 21ης Μαΐου (τα οποία δεν ισχύουν πια, καθώς στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε με νέα ψηφοδέλτια)
  • Εκλογικό Υλικό των εκλογών της 21ης Μαΐου (φυλλάδια υποψηφίων βουλευτών, κάρτες, προσκλήσεις, φακέλους)
  • Περιοδικά, εφημερίδες και χαρτί εκτύπωσης

Πού;

Σε όλα τα εκλογικά περίπτερα της Νέας Δημοκρατίας σε όλη την Ελλάδα.

Πότε;

Από την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος -Δευτέρα 5/6- έως την ημέρα των Εκλογών, Κυριακή 25/6 κατά τις ώρες λειτουργίας των περιπτέρων.

Δεν ανακυκλώνουμε τα έντυπα του Προγράμματος Διακυβέρνησης 2023-2027, γιατί σε αντίθεση με άλλους, εμείς δεν «εξαφανίζουμε» το Πρόγραμμά μας. Το κρατάμε, ώστε να μπορούν όλοι να βλέπουν ότι «Το είπαμε και το κάναμε», όπως κάναμε και στην πρώτη θητεία της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ανακυκλώνουμε το Εκλογικό Υλικό των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Συμμετέχουμε στις νέες Εκλογές της 25ης Ιουνίου».

Related Articles

Back to top button