ΑΤΤΙΚΗΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΔΗΜΟΙΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΝΕΑ

Η ομάδα V-SPACE του 5ου Λυκείου Βύρωνα, ευχαρίστησε το Δήμαρχο Βύρωνα για την συμπαράστασή του!

Μια ευχάριστη έκπληξη επεφύλαξαν στον Γρηγόρη Κατωπόδη, τα παιδιά της Ομάδας V-SPACE του 5ου Λυκείου Βύρωνα, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό “CanSat in Europe”, την προηγούμενη εβδομάδα στο Πάρκο Επιστημών της Γρανάδας!
Οι μαθητές της Α΄ και Β΄ Λυκείου επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Βύρωνα για να τον ευχαριστήσουν για την οικονομική βοήθεια από το Δήμο αλλά και την ηθική υποστήριξη του δημάρχου από την αρχή της προσπάθειας τους. Συνοδευόμενοι από τους δύο καθηγητές τους κ. Ελένη Ρόμπολα και τον κ. Πέτρο Ξηρόδημα και έχοντας μαζί τους το Πανευρωπαϊκό Βραβείο που κέρδισαν, τη μασκότ του διαγωνισμού της ESA (Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος) και το μοντέλο του δορυφόρου που
απέσπασε τη μεγάλη διάκριση, συζήτησαν με τον Γρηγόρη Κατωπόδη για τον διαγωνισμό και την κορυφαία επιτυχία που πέτυχαν.
Μάλιστα τα παιδιά δώρισαν στον Γρηγόρη Κατωπόδη το T- shirt με το οποίο διαγωνίστηκε η ομάδα τους στη Γρανάδα κι ένα κολάζ φωτογραφιών με τη δράση τους γύρω από ένα μεγάλο χειρόγραφο “Ευχαριστούμε”!
“Η επίσκεψη αυτή είναι μία από τις πιο όμορφες και πιο συγκινητικές στιγμές που έχω ζήσει ως δήμαρχος! Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου”, δήλωσε ο Γρηγόρης Κατωπόδης και υποσχέθηκε στα παιδιά μια μεγάλη γιορτή προς τιμήν τους το Σεπτέμβριο, στο Θέατρο Βράχων, μαζί με τη βράβευση των επιτυχόντων μαθητών του Βύρωνα στα ΑΕΙ για το 2023!

Related Articles

Back to top button