ΔΗΜΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Χριστίνα Κοντού – Ερμίδου υποψήφια με τον Άρη Πανόπουλο!

Ηχηρή προσθήκη για τον συνδυασμό του Άρη Πανοπούλου, ο οποίος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της Χριστίνας Κοντού – Ερμίδου! 

Η Χριστίνα Κοντού – Ερμίδου γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στο Χαϊδάρι, ενώ εργάζεται ως Διοικητικό Στέλεχος σε φορέα παροχής υπηρεσιών σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. 

Από νεαρή ηλικία έχει αναπτύξει ιδιαίτερη δράση στα ποντιακά δρώμενα τόσο σε τοπικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο, καθώς είναι, εδώ και χρόνια, μέλος του χορευτικού του Συλλόγου Ποντίων Χαϊδαρίου, ενώ διετέλεσε, επί σειρά ετών, Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Ποντίων Χαϊδαρίου.

Σε εθνικό επίπεδο, έχει διατελέσει επίσης:

-Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων & Γραφείου Τύπου του Δ.Σ. της Περιφερειακής Επιτροπής Νεολαίας του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Νότιας Ελλάδος & Νήσων
-Μέλος του Δ.Σ. της Συντονιστικής Επιτροπής Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος
-Μέλος του Δ.Σ. της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων.

Αποδεικνύεται στην πράξη πως ο Άρης Πανόπουλος όχι μόνο επενδύει στα νέα πρόσωπα για την επόμενη ημέρα του Χαϊδαρίου, αλλά το κάλεσμα του αυτό βρίσκει ανταπόκριση, με την δραστηριοποίηση της Χριστίνας Κοντού – Ερμίδου ως υποψήφιας δημοτικής συμβούλου στο πλευρό του να αποτελεί έμπρακτη απόδειξη των παραπάνω.

dikaiosinisimera.gr

Related Articles

Back to top button