ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε 16χρονη Από Το Κέντρο – Συναγερμός Για Τον Εντοπισμό Της

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγες ώρες στη Θεσσαλονίκη, καθώς μια 16χρονη κοπέλα έχει εξαφανιστεί από το σπίτι της στο κέντρο της πόλης.

Αναλυτικά Η Ανακοίνωση Από Το Χαμόγελο Του Παιδιού:

Στις 31.08.2023, μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκε από την οικία της, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, η Υεμέν Ε. 16 ετών, συριακής καταγωγής. Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης σήμερα, 04.09.2023 και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν αιτήματος οικογένειας της, καθώς πιθανόν συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με τις Αρχές, πιθανότατα η ανήλικη βρίσκεται στην Αθήνα. Η Υεμέν Ε. έχει ύψος 1.58 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο κολάν, κόκκινη μπλούζα και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

Related Articles

Back to top button