ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Κίνηση στους δρόμους: Σε εξέλιξη η έξοδος των εκλογέων – Στο «κόκκινο» Κηφισός και Αττική οδός – Αυξημένη κίνηση σε λιμάνια και ΚΤΕΛ

Μια ανάσα από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου και οι εκλογείς πήραν ήδη το δρόμο για τα ιδιαίτερες πατρίδες τους για να ψηφίσουν την Κυριακή.

Πολύ αυξημένη είναι η κυκλοφορία των οχημάτων στις εξόδους των δύο εθνικών οδών, καθώς όλο και περισσότεροι φεύγουν από την Αθήνα ήδη από το μεσημέρι της Παρασκευής.

Δείτε ΕΔΩ LIVE την κίνηση στους δρόμους

Στο ανοδικό ρεύμα του Κηφισού η κίνηση ξεκινά από το ύψος της Λένορμαν και καταλήγει στην Αχαρνών, ενώ στο ρεύμα προς Πειραιά, χαμηλές ταχύτητες καταγράφονται από το ύψος της Αττικής Οδού μέχρι και τα ΚΤΕΛ. Επί της Αθηνών – Κορίνθου επίσης, η κίνηση είναι αυξημένη.

Δείτε ΕΔΩ τον χάρτη κυκλοφορίας της Τροχαίας.

Αυτή την ώρα, το μεγαλύτερο πρόβλημα καταγράφεται στην Αττική Οδό στις εξόδους για Λαμία (ρεύμα προς Ελευσίνα και προς Αεροδρόμιο).

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, κίνηση τώρα θα συναντήσουν οι οδηγοί και στους εξής δρόμους στο κέντρο της Αθήνας:

-Λ. Συγγρού (άνοδος)

-Πανεπιστημίου
-Σταδίου
-Βασ. Αμαλίας

Φυσικά, μποτιλιαρισμένοι είναι και οι δρόμοι περιμετρικά του λιμανιού του Πειραιά.

Αυξημένη η κίνηση και στο σταθμό των υπεραστικών λεωφορείων στον Κηφισό χωρίς να υπάρχουν προβλήματα και καθυστερήσεις. Το 100% αγγίζει η πληρότητα με τις εταιρείες να βάζουν έκτακτα δρομολόγια.Π

Παρόμοια εικόνα και στο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, με τα λεωφορεία να αναχωρούν γεμάτα και να προγραμματίζονται επιπλέον δρομολόγια.

Για τη διευκόλυνση στις μετακινήσεις, επιστρέφονται, με την καταβολή του προστίμου, πινακίδες και άδειες οδήγησης και κυκλοφορίας που είχαν αφαιρεθεί από την Τροχαία ως την περασμένη Τετάρτη. Πινακίδες επιστρέφει και η δημοτική αστυνομία της Αθήνας. Εξαιρούνται οι παραβάσεις αντικοινωνικής στάθμευσης.

Λιμάνι Πειραιά

Η εκτιμώμενη κίνηση επιβατών βάσει των κρατήσεων είναι η εξής:

Αναχωρήσεις

Λιμάνι Ραφήνας:

23/6: 6.650 επιβάτες, Α/Π Πλοίων:10

24/6: 4.800 επιβάτες, Α/Π Πλοίων: 7
25/6: 3.900 επιβατες, Α/Π Πλοίων: 9

Λιμάνι Πειραιά:

23/6: 16.796 επιβάτες, Α/Π Πλοίων:19
24/6: 11.473 επιβάτες, Α/Π Πλοίων:17

25/6: 10.056 επιβάτες, Α/Π Πλοίων:17

Επισημαίνεται ότι η διέλευση στα διόδια θα είναι ελεύθερη και θα ξεκινήσει στις 00:00 του Σαββάτου 24 Ιουνίου 2023 και θα διαρκέσει έως τις 08:00 το πρωί της Δευτέρας 26 Ιουνίου 2023.

ΠΗΓΗ: topontiki.gr

Related Articles

Back to top button