ΑΤΤΙΚΗΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Κίνηση στους δρόμους: Φράκαρε η Αττική Οδός μετά από καραμπόλα φορτηγών

Με προβλήματα διεξάγεται η κίνηση στους δρόμους της πρωτεύουσας, ενώ στο «κόκκινο» βρίσκεται η Αττική Οδός μετά από καραμπόλα φορτηγών. Οι οδηγοί θα πρέπει λοιπόν να εξοπλιστούν με υπομονή και να ενημερώνονται για το ποιους δρόμους θα ήταν καλό να αποφύγουν.

«Σύγκρουση πέντε οχημάτων ύψος Λ. Δημοκρατίας στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, αναμένονται καθυστερήσεις», αναφέρεται στο μήνυμα της Αττικής Οδού. Η κίνηση στους δρόμους γύρω από το τροχαίο, με την καραμπόλα τριών φορτηγών, διεξάγεται με προβλήματα. Στο ρεύμα της Αττικής Οδού προς Ελευσίνα, από τον Προαστιακό των Κάτω Αχαρναί μέχρι κι αυτόν των Άνω Λιοσίων, έχει προκληθεί το αδιαχώρητο.

Με καθυστερήσεις κινούνται και τα οχήματα στην Εθνική Οδό, ειδικά στο ρεύμα προς Λαμία, καθώς έχουν προκληθεί ουρές χιλιομέτρων από το ύψος του Αιγάλεω μέχρι και την έξοδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Στο ρεύμα προς Πειραιά, όσο περνάει η ώρα η κατάσταση δείχνει να καλυτερεύει.

Η λεωφόρος Κηφισίας παραμένει από τις πρώτες πρωινές ώρες απροσπέλαστη. Στο ρεύμα προς το κέντρο πολλά οχήματα παραμένουν ακινητοποιημένα.

Η λεωφόρος Μεσογείων, η λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου, η Ηλιουπόλεως, η Βουλιαγμένης αλλά και η Αργυρουπόλεως πραγματικά στενάζουν.

Στο κόκκινο βρίσκεται και η Ελευθερίου Βενιζέλου, στο ύψος του Περιφερειακού.

Προβλήματα επίσης σημειώνονται και στην λεωφόρο Ποσειδώνος όσο και στους δρόμους περιμετρικά του λιμανιού του Πειραιά, καθώς βρίσκονται στο απόλυτο κόκκινο αφού πολλοί είναι αυτοί που φεύγουν για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς.

Δείτε ΕΔΩ LIVE την κίνηση στους δρόμους

Αττική Οδός: Τροχαίο με το «καλημέρα»
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα, περίπου στις 7 το πρωί της Παρασκευής (28.04.2023), σημειώθηκε τροχαίο μεταξύ ενός φορτηγού και ενός αυτοκινήτου. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός του φορτηγού. Τα εμπλεκόμενα οχήματα έχουν απομακρυνθεί, ωστόσο στο σημείο σημειώνονται καθυστερήσεις 5′- 10′.

ΠΗΓΗ; newsit

Related Articles

Back to top button