ΑΤΤΙΚΗΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Καραμπόλα τριών οχημάτων στην Αττική Οδό – Χάος στους δρόμους

Αυξημένη είναι η κίνηση στην Αττική Οδό, λόγω καραμπόλας που σημειώθηκε κοντά στην έξοδο 11, το μεσημέρι της Δευτέρας. Συγκεκριμένα, στο ατύχημα ενεπλάκησαν τρία οχήματα, τα οποία έχουν απομακρυνθεί. Ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Η κίνηση στην Αττική Οδό είναι αυξημένη, λόγω καραμπόλας που σημειώθηκε κοντά στην έξοδο 11, σήμερα το μεσημέρι (03/07). Συγκεκριμένα, στο ατύχημα ενεπλάκησαν τρία οχήματα, τα οποία έχουν απομακρυνθεί. Ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Κίνηση τώρα: «Ουρές» χιλιομέτρων στον Κηφισό – Μποτιλιάρισμα σε πολλούς δρόμους της Αττικής
Δύσκολη η κατάσταση για τους οδηγούς σε πολλούς δρόμους της Αττικής, με την κίνηση να είναι αφόρητη. Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, οι πρώτοι αδειούχοι ξεκίνησαν να αναχωρούν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ωστόσο, η κίνηση καλά κρατεί ακόμη στους κεντρικούς δρόμους της Αττικής.

Στον Κηφισό, υπάρχει κίνηση και στα δύο ρεύματα. Στην κάθοδο προς Πειραιά, το μποτιλιάρισμα ξεκινά από το ύψος της Αττικής Οδού και καταλήγει στο Νέο Φάληρο, με την ουρά των οχημάτων να φθάνει μέχρι και τους Αγίους Αναργύρους. Στην άνοδο προς Κηφισιά, η κίνηση αρχίζει από το ύψος της Λένορμαν μέχρι και τη Νέα Ιωνία.

Κίνηση παρατηρείται και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος και στα δύο ρεύματα από τον Άλιμο έως και το Φάληρο, ενώ, η κατάσταση είναι δύσκολη και στο κέντρο της Αθήνας.

Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο και το ρεύμα προς Ελευσίνα.

ΠΗΓΗ:newsbomb

Related Articles

Back to top button