ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΑΤΤΙΚΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κερατσίνι: Ποιος είναι ο 42χρονος που κακοποιούσε άτομα με νοητική υστέρηση

Ηδράση του 42χρονου που κακοποιούσε άτομα με νοητική υστέρηση στο Κερατσίνι προκαλεί φρίκη και αποτροπιασμό.

Ποιος είναι ο 42χρονος που σε ζωντανή μετάδοση μοιραζόταν τις αρρωστημένες του πράξεις στο YouTube;

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη διεστραμμένη δράση του 42χρονου από το Κερατσίνι, ο οποίος κακοποιούσε κατ’ εξακολούθηση μια 21χρονη και έναν 25χρόνο με νοητική υστέρηση, μεταδίδοντας ζωντανά στο διαδίκτυο τις αρρωστημένες του πράξεις.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο «από τις 18 Οκτωβρίου 2023 έως και την 1 Νοεμβρίου 2023 ο 42χρονος προέβη κατ’ εξακολούθηση σε κακοποιητικές συμπεριφορές που περιλάμβαναν εξυβρίσεις, σωματικές βλάβες, σεξουαλικές πράξεις, χτυπήματα με συσκευές ηλεκτρικής ενέργειας (taser gun), ξύρισμα κεφαλής, γιαούρτωμα, υπονοούμενες πράξεις πεοθηλασμού έναντι αμοιβής, σε βάρος δύο νεαρών με εξασθενημένοι τη διάνοια (ενός άντρα και μίας γυναίκας) και τη μετάδοση των πράξεων σε πραγματικό χρόνο στο Youtube».

Ως προς τις κατηγορίες που βαραίνουν τον 42χρονο, αφορούν στα αδικήματα:

Παράβαση των άρθρων 308 π.κ. «σωματική βλάβη», 361 π.κ. «εξύβριση», 349 παρ. 2 π.κ. «μαστροπεία», με την επιβαρυντική περίσταση του αρθρου 82α π.κ. «έγκλημα με ρατσιστικά χαρακτηριστικά», καθώς και του ν. 2168/1993 «ρύθμιση θεμάτων που αφορούν όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες, εκρηκτικούς μηχανισμούς και άλλες διατάξεις.

Όπως μετέφερε σε πληροφορίες του το Armyvoice ο 42χρονος ήταν Επαγγελματίας Οπλίτης (ΕΠΟΠ) του Πολεμικού Ναυτικού (ΠΝ) και είχε αποστρατευθεί, έχοντας υπηρετήσει σε πολεμικά πλοία.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η μάλλον σύντομη επαγγελματική του ζωή στο Πολεμικό Ναυτικό ήταν ανάλογη, αφού του είχαν επιβληθεί πολλές πειθαρχικές ποινές.

Related Articles

Back to top button