ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Κεφαλονιά: Περαστικός επιτέθηκε σε Μάνεση και Καππάτο – Πιάστηκαν στα χέρια

Επεισόδιο με αρκετή ένταση εκτυλίχθηκε στην Κεφαλονιά το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης. Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο δημοσιογράφος Νίκος Μάνεσης και ο βουλευτής Κεφαλληνίας Παναγής Καππάτος δέχθηκαν επίθεση από περαστικό ενώ έπιναν αμέριμνοι τον καφέ τους σε κεντρική καφετέρια στο Λιθόστρωτο Αργοστολίου.

Περαστικοί άρχισαν να γιουχάρουν τον βουλευτή και να καταφέρονται εναντίον του, ενώ απευθυνόμενοι στον Νίκο Μάνεση είπαν «τι κάθεσαι με τον προδότη;».

Τη στιγμή εκείνη ένας άνδρας με ποδήλατο πέρασε από το σημείο και έφτυσε στο έδαφος μπροστά τους. Ο βουλευτής και δικηγόρος Παναγής Καππάτος αντιμετώπισε με ψυχραιμία το συμβάν, όμως ο δημοσιογράφος πήγε προς το μέρος του ποδηλάτη για να του ζητήσει τον λόγο για τη συμπεριφορά του.

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια και άρχισαν να αλληλοσπρώχνονται. Από τα γύρω μαγαζιά παρενέβησαν για να τους χωρίσουν και το επεισόδιο δεν πήρε μεγαλύτερη διάσταση.

Ο βουλευτής Παναγής Καππάτος τοποθετήθηκε σχετικά με το επεισόδιο γράφοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Είναι πάντα οι ίδιοι άνθρωποι και δεν θα αλλάξουν ποτέ.
Αυτοί που παράγουν «αγανακτισμένους».
Αυτοί που τρέφουν το αυγό του φιδιού.
Οι «αγανακτισμένοι» που φώναζαν συνθήματα να καεί η Βουλή στο Σύνταγμα.
Οι «αγανακτισμένοι» που παλαιότερα βιαιοπράγησαν.
Οι «αγανακτισμένοι» που δολοφόνησαν.
Είναι τα φαινόμενα της προσβολής, της επίθεσης και της βίας.
Αυτών που θέλουν να θάψουν τους άλλους «τρία μέτρα κάτω από τη γη».
Έτσι γεννήθηκε ο νεοναζισμός.
Η επίθεση εναντίον μου και εναντίον του συμπατριώτη μας δημοσιογράφου Νίκου Μάνεση, έγινε από τον γνωστό μονίμως «αγανακτισμένο» συμπολίτη μας που διαβιεί στην αυλή τοπικού παράγοντα-συκοφάντη. Μια σκηνοθετημένη επίθεση που διοχετεύτηκε αμέσως στα μέσα ενημέρωσης επιρροής του συγκεκριμένου παράγοντα.
Είναι το ίδιο πρόσωπο που πάντα «αγανακτισμένος» παλαιότερα επιτέθηκε στην τότε Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου. Είναι το ίδιο πρόσωπο που επιτέθηκε στο Βουλευτή Σπύρο Μοσχόπουλο και στους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ το 2012 στην Πλατεία Καμπάνας.
Είμαι βέβαιος ότι όσοι ήταν μάρτυρες του επεισοδίου θα το καταδικάσουν. Ή είσαι εναντίον των φαινομένων αναβίωσης του νεοφασισμού ή δεν είσαι.
Είναι αυτονόητο ότι η δικαιοσύνη θα αντιμετωπίσει και αυτά τα φαινόμενα όπως οφείλει.
Πρέπει όμως να ξέρουν οι τοπικοί δήθεν «αγανακτισμένοι»:
Δεν μπορούν να με τρομοκρατήσουν.
Η Δημοκρατία είναι ανίκητη και δεν εκφοβίζεται».

ΠΗΓΗ: enikos

Related Articles

Back to top button