ΑΤΤΙΚΗΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΔΗΜΟΙΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΜΟΥΣΙΚΗΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τα Κούλουμα στο Άλσος Αιγάλεω

Με τον καιρό να αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο, διάθεση, κέφι και χαρά, εκατοντάδες συμπολίτες μας γιόρτασαν τα Κούλουμα στον αγαπημένο μας τόπο συνάντησης, το Άλσος Αιγάλεω.
Πολλές εκπλήξεις περίμεναν τους μικρούς μας φίλους, οι οποίοι χάρηκαν με την ψυχή τους τα παιχνίδια με τα φουσκωτά, τους ανιματέρ, τους ήρωες cartoon, τα εργαστήρια κατασκευής μασκών, τους διαγωνισμούς, τα κεράσματα και το πέταγμα των πολύχρωμων χαρταετών, που μοίρασε ο Δήμος.
Στους πολίτες, που βρέθηκαν στο Άλσος Αιγάλεω προσφέρθηκαν από τον Δήμο παραδοσιακά σαρακοστιανά εδέσματα και λαγάνες.
Η διασκέδαση κορυφώθηκε με τις εξαιρετικές μουσικοχορευτικές παραστάσεις από το Σύλλογο Κρητών Αιγάλεω και την Ένωση Ποντίων Αιγάλεω και φυσικά με το γλέντι, που ακολούθησε με παραδοσιακά και λαϊκά τραγούδια, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Νίκου Μοντζέλη.
«Τα χαμόγελα μικρών και μεγάλων είναι για όλους μας η καλύτερη ανταμοιβή. Κρατάμε ζωντανές τις παραδόσεις έχοντας πάντα στη σκέψη μας τους ευάλωτους συμπολίτες μας στους οποίους βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό τους. Ευχαριστώ θερμά όλους τους εργαζόμενους του Δήμου. Καλή Σαρακοστή με υγεία» τόνισε ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας.

Related Articles

Back to top button