ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μικρούτσικος – Κωνσταντινίδης: Μεγάλος καβγάς μεταξύ τους – «Μήπως θες να με χτυπήσεις κιόλας;»

«Πριν λίγο έλεγε ότι κάνω ρατσιστικές τοποθετήσεις ο Ανδρέας, ήρθε το πρωί φρεσκοφτιαγμένος» είπε στον «αέρα» ο δημοσιογράφος

mikroutsikos_konstantinidis_kabgas

Μία έντονη διαφωνία που κατέληξε σε καβγά είχε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Αφορμή στάθηκε ένα πρωταπριλιάτικο αστείο του Άκη Τσελέντη, διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, με τους δύο άνδρες να λογοφέρουν.

«Στέφανε υπάρχουν 1 εκατομμύριο χωρία και περιοχές να κάνουν χιούμορ» σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να τον διακόπτει και να φέρνει ως αποτέλεσμα το ξέσπασμα του παρουσιαστή.

«Περίμενε να ολοκληρώσω! Σταμάτα πήρες φόρα! Είναι φασιστικό αυτό που κάνεις! Στοπ! Να ακούσεις τη γνώμη του άλλου, κάνε μου τη χάρη, ήρεμα εσύ» είπε σε έντονο ύφος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Ηρέμησε Ανδρέα! Δεν υψώνω καμία φωνή!» απάντησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Πριν λίγο μου έλεγε ότι κάνω ρατσιστικές τοποθετήσεις ο Ανδρέας, ήρθε το πρωί φρεσκοφτιαγμένος. Μα εσύ μου λες για ρατσισμό; Δέχομαι μια επίθεση χωρίς λόγο, πρωί πρωί. Όχι σε μένα αυτά! Κάνε μας τη χάρη! Μη μου λέτε εμένα για φασισμό. Σε μένα τα λες αυτά» ξέσπασε ο δημοσιογράφος και ο καβγάς κορυφώθηκε.

«Δεν αφήνεις τον άλλον να μιλήσει! Μήπως θες να με χτυπήσεις κιόλας;» συνέχισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Παιδιά σας παρακαλώ με φέρνετε σε δύσκολη θέση! Μη τσαντίζεσαι Στέφανε, μια συζήτηση κάνουμε» τους διέκοψε η Κατερίνα Καινούργιου και προχώρησε σε διαφημίσεις.

Μετά τις διαφημίσεις, η παρουσιάστρια είπε στο τηλεοπτικό κοινό: «Είμαστε εντάξει αγαπημένοι μου τηλεθεατές. Μας συγχωρείτε για την ένταση πριν αλλά όπως μπορεί να τσακωθούμε στο γραφείο μεταξύ μας, συμβαίνει προσωπικά. Ζητάω προσωπικά συγγνώμη γι’ αυτό που συνέβη και πάμε να προχωρήσουμε».

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Related Articles

Back to top button