ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα κόντρα Γεωργιάδη – Πολάκη για Χατζηνικολάου και Κουρή

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στον υπουργό Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη και τον Παύλο Πολάκη, σχετικά με την αντιπαράθεση του πρώην αναπληρωτή Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ με τον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο κ. Γεωργιάδης σε ανάρτησή του στο Twitter σχολίασε ότι «αγνοείται η τύχη του Παύλου Πολάκη», μετά και την εμφάνισή του στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra και για τα όσα είπε σχετικά με τους λόγους επίθεσης τόσο στον Νίκο Χατζηνικολάου, όσο και στον έτερο εκδότη του ομίλου Real Ανδρέα Κουρή.

Συγκεκριμένα o Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε: «Μετά από αυτή μου την παρέμβαση στο Kontra Channel προχθές στην εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη αγνοείται η τύχη του Παύλου Πολάκη, δεν έχει γράψει ούτε μία απάντηση αυτό ο «γενναίος»….μα τί έγινε; Δεν ήξερε ότι έγραφε ανοησίες τελικά; Τα λέω απλά για να καταλάβετε πόσο ανεύθυνοι και κακοί άνθρωποι είναι. Δεν συμπαθούν τον Νίκο Χατζηνικολάου και ήθελαν να τον καταστρέψουν γί´αυτό έβαλαν τον Πολάκη να κάνει όλο αυτό το αίσχος. Ωραίο το βίντεο όπως το παρουσίασαν πάντως τα Παραπολιτικά».

Σε αυτή την ανάρτηση ο Παύλος Πολάκης απάντησε: «Άδωνη Γεωργιάδη, είσαι πολύ βιαστικός και θα πέσεις σε γκρεμό. Καταλαβαίνω βέβαια γιατί βιάζεσαι. Ο πολιτικός χρόνος μετράει με άλλο τρόπο για τους αθώους και με άλλο για τους ένοχους. Όλα στην ώρα τους…….σύντομα….».

Σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης επανήλθε αναφέροντας: «Ο «γενναίος» Παύλος Πολάκης, αντί να απαντήσει για το γιατί στις συνεχόμενες αναρτήσεις του για τα (απολύτως ρυθμισμένα) χρέη του Ομίλου Real, επί σειρά ημερών αναφερόταν ΜΟΝΟΝ στον ένα συνεταίρο του 50% Νίκο Χατζηνικολάου και όχι και στον άλλο κατά 50% συνέταιρο κ. Ανδρέα Κουρή του Kontra Channel, (ισχυρίζομαι ότι α) δεν έχει ιδέα ούτε για τα χρέη ούτε για τις ρυθμίσεις, β) δεν ανέφερε τον κ. Κουρή απλά διότι αυτός μέσω του τηλεοπτικού του σταθμού και της εφημερίδας του στηρίζει τον Σύριζα. Έτσι αποδεικνύεται ότι στόχος δεν ήταν τα χρέη (πχ ο όμιλος Δημοκρατία δεν έχει χρέη; Πάρα πολλά αλλά αυτά δεν τον πειράζουν διότι είναι πολιτικός τους σύμμαχος) αλλά ο ίδιος ο δημοσιογράφος και η κριτική που τους ασκεί. Δηλ ήταν απόπειρα φίμωσης και όχι αποκάλυψη για την εξυγίανση) Τί απάντησε λοιπόν; Απολύτως τίποτε εκτός από τις γνωστές του απειλές ότι «θα με κλείσουν φυλακή», «ότι είμαι ένοχος» κλπ τραμπούκος, που αδυνατεί να αντιληφθεί το πώς λειτουργεί το Δυτικό Σύστημα Δικαιοσύνης, κατά το οποίο άπαντες, άρα και εγώ, είμαι αθώος έως αποδείξεως του εναντίου σε δικαστήριο, και ότι οι απειλές αυτού του είδους είναι απλώς συκοφαντική δυσφήμιση. Αυτά τα γράφω για να τα δείτε και να τα καταλάβετε και να μήν τους φοβάστε! Δεν είναι ούτε γενναίοι ούτε σπουδαίοι απλώς φωνάζουν και τραμπουκίζουν και ελπίζουν να πιάσει σε κάποιους, σε κάποιους προφανώς πιάνει σε άλλους όπως εγώ όχι, διότι δεν μπορούν να με πιάσουν απο πουθενά και 6 χρόνια τώρα μου έστησαν την σκευωρία Novartis, την Εξεταστική για την Υγεία, τις συκοφαντίες για το ΚΕΕΛΠΝΟ κλπ και τελικά εγώ είμαι εδώ που είμαι και αυτοί εκεί που είναι. Και μετά τη νίκη μας στις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές θα κρυφτούν πάλι όπως την περασμένη φορά. Μην τους φοβάστε λοιπόν δεν είναι τίποτε το σπουδαίο! Πάμε για να τους νικήσουμε και να συνεχίσουν την καλή πορεία που έχει η χώρα μας. Όχι άλλη τοξικότητα όχι ξανά 2015 !».

ΠΗΓΗ: cnn.gr

Related Articles

Back to top button