ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ν.Κόσμος: Έρευνα για εμπλοκή του κλεμμένου ΙΧ στην διπλή εκτέλεση του Κορυδαλλού – Βρέθηκαν καλάσνικοφ, πιστόλια και χειροβομβίδα

Μεγάλη κινητοποίηση των αρχών σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στην οδό Φαινοσθένους, στον Νέο Κόσμο, όπου εντοπίστηκε  όχημα το οποίο είχε κλαπεί από τη Νίκαια τον Ιανουάριο.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου εντοπίστηκε βαρύς οπλισμός  ήτοι  δύο καλάσνικοφ, τρία πιστόλια, δύο αλεξίσφαιρα γιλέκα και μια χειροβομβίδα.

Τα όπλα μεταφέρθηκαν  για βαλλιστικό έλεγχο, ενώ το όχημα εξετάζεται  για γενετικό υλικό και αποτυπώματα. Παράλληλα διενεργείται έρευνα για την εμπλοκή του οχήματος στην διπλή εκτέλεση στον Κορυδαλλό πριν από δύο 24ωρα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το όχημα ίσως να αποτέλεσε το μέσο διαφυγής των δραστών από το σημείο της διπλής ανθρωποκτονίας, ενώ καθώς αποτελεί  πάγια τακτική των πληρωμένων εκτελεστών  να εξαφανίζουν τα όπλα των δολοφονιών, ίσως κάτι να μην πήγε καλά. Το περιστατικό έχει αναλάβει  το τμήμα ανθρωποκτονιών και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του το όχημα τύπου suv φέρει πλαστές πινακίδες, ενώ είχε κλαπεί από τον Ιανουάριο.  Η ιδιοκτήτριά του είχε δηλώσει αμέσως την κλοπή και μάλιστα είχε αποζημιωθεί από την ασφαλιστική εταιρεία που το είχε ασφαλίσει. Έτσι όταν  εντοπίστηκε το αυτοκίνητο από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ,  ειδοποιήθηκε η ιδιοκτήτρια η οποία παρέπεμψε την Αστυνομία στην ασφαλιστική εταιρεία.

Εκπρόσωποι της τελευταίας πήγαν στο σημείο με κλειδιά και όταν άνοιξαν το αυτοκίνητο βρέθηκαν μπροστά σε δύο καλάσνικοφ, τρία περίστροφα, μία χειροβομβίδα, δύο αλεξίσφαιρα γιλέκα και μεγάλο αριθμό φυσιγγίων.

Related Articles

Back to top button