ΑΤΤΙΚΗΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΔΗΜΟΙΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΚΟΣΜΟΣ

Οι Δημότες Ασπροπύργου ανταποκρίθηκαν άμεσα στην ανθρωπιστική βοήθεια προς την σεισμόπληκτη Τουρκία

Πρωτοφανής και συγκινητική αποδείχτηκε η ανταπόκριση των δημοτών της πόλης, στη δράση αλληλεγγύης, για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους σεισμόπληκτους στην Τουρκία και τη Συρία, κατόπιν πρωτοβουλίας του Δημάρχου Ασπροπύργου, κ. Νικόλαου Μελετίου.
Πιο συγκεκριμένα, μέσω της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και των Κοινωνικών Δομών του Δήμου, υπό τον συντονισμό της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας, κ. Σοφίας Μαυρίδη, και του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Κοινωνικών Δομών, κ. Δημήτριου Καγιά, σε συνεργασία με το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, την ΚΕΔΕ και την Περιφέρεια Αττικής, συγκεντρωθήκαν, από την Τρίτη, 14/2 έως και την Παρασκευή 17/2, στην Πλατεία Δημαρχείου και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, αγαθά ποικίλης ύλης, που σκοπό έχουν να ανακουφίσουν βραχυπρόθεσμα τους πληγέντες της γειτονικής χώρας.
Τα μεν τρόφιμα, διανεμήθηκαν άμεσα, μόλις συγκεντρώθηκαν, μέσω του Όλοι Μαζί Μπορούμε, σε κεντρικό σημείο που υπέδειξε η Περιφέρεια, ενώ ρούχα, παπούτσια και κουβέρτες είναι συγκεντρωμένα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, τα οποία ο Δήμος Ασπροπύργου θα αποστείλει με ίδια μέσα, στο άμεσο χρονικό διάστημα.
Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου ευχαριστεί θερμά όλους τους δημότες για τη
συνεισφορά τους, για την άμεση και οργανωμένη ανταπόκρισή τους, γεγονός που αποδεικνύει την ευαισθητοποίησή και το αίσθημα αλληλεγγύης τους.

Related Articles

Back to top button