ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο Α.Ο. ΦΛΟΙΣΒΟΣ Παλαιού Φαλήρου στέφθηκε πρωταθλητής στην Κ21 βόλεϊ – Θρίαμβος στο Παναττικό Πρωτάθλημα Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. 2023

Θρίαμβος για την ομάδα Κ21 του Α.Ο. Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου, που κατέκτησε το Παναττικό Πρωτάθλημα βόλεϊ Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. 2023, η τελική φάση του οποίου διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο «ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ».

Η ομάδα του Φλοίσβου νίκησε στον τελικό της περασμένης Κυριακής (19/2) με 3-0 σετ τον «Α.ΟΝΣ. Ο ΜΙΛΩΝ», ύστερα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι με διαρκείς ανατροπές.

Ο τίτλος του πρωταθλητή αποτελεί το επιστέγασμα της αδιάλειπτης παρουσίας της ομάδας στην κατηγορία Κ21 και των πολλαπλών διακρίσεων στα τμήματα υποδομών του Συλλόγου. Γεγονότα που αποδεικνύουν την μεθοδική και ουσιαστική δουλειά των Ακαδημιών του Α.Ο. Φλοίσβος.

Με την κατάκτηση του τίτλου της Κ21, ο Α.Ο. ΦΛΟΙΣΒΟΣ Π. Φαλήρου, εξασφάλισε παράλληλα και τη συμμετοχή του στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος βόλεϊ της κατηγορίας.

F2.jpg

«Τα Φαληριωτάκια του Α.Ο. ΦΛΟΙΣΒΟΣ Π. Φαλήρου, με την σπουδαία πρωτιά τους στο  Πρωτάθλημα Κ21 μας έκαναν υπερήφανους. Τα συγχαρητήρια μου στα παιδιά μας, στους προπονητές, στους ιθύνοντες του Συλλόγου. Και, ασφαλώς, στους γονείς, που βρίσκονται διαρκώς, δίπλα τους, άξιοι συμπαραστάτες. Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός αποτελεί σταθερό μέλημα της πολιτικής της Δημοτικής Αρχής αυτής της πόλης» δήλωσε ο Δήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο οποίος παρακολούθησε τον τελικό και απένειμε και το Κύπελλο του πρωταθλήματος.

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Κέντρου Π. Φαλήρου (ΠΟ.Α.ΚΕ.) Μιχάλης Κουμεντάκος, που είχε την ευθύνη της διοργάνωσης της τελικής φάσης του Πρωταθλήματος,  πήρε άριστα για το οργανωτικό και δεσμεύτηκε ότι θα συνεχιστεί η αμέριστη στήριξη στον Α.Ο. ΦΛΟΙΣΒΟΣ Π. Φαλήρου αλλά και στα υπόλοιπα αθλητικά σωματεία της πόλης.

F3.jpg

Related Articles

Back to top button