ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΡΕΝΤΗΣ

Ο Γ. Ιωακειμίδης φιλοδοξεί να γίνει ένας διαφορετικός Περιφερειάρχης

Ο Γιώργος Ιωακειμίδης, ο Δήμαρχος Νίκαιας- ΑΓ.Ι.Ρέντη, που κατέχει τον τίτλο του μακροβιότερου αυτοδιοικητικού της χώρας, μετρώντας 29 συνεχόμενα χρόνια στο τιμόνι του Δήμου, διεκδικεί τη θέση του Περιφερειάρχη Αττικής, με τους συνεργάτες του να επισημαίνουν ότι βλέπουν μεγάλες πιθανότητες εκλογής του.

Όσοι τον γνωρίζουν λένε ότι το κύριο προσόν του είναι το θετικό όνομα στο χώρο της αυτοδιοίκησης, την εκτίμηση των υπόλοιπων δημάρχων της Αττικής αλλά και το καινοτόμο έργο του που προσέλκυσε μεγάλες επενδύσεις στη Νίκαια και τον Αγ. Ι. Ρέντη όπως το Village Centre και το οποίο άλλαξε τα πρότυπε λειτουργίας και την αντίληψη του τι μπορεί να κάνει ένας δήμος.

Όσοι τον γνωρίζουν καλά λένε ότι ο κ. Ιωακειμίδης επιχειρεί να κάνει το ίδιο και για την Περιφέρεια, τονίζοντας τις δυνατότητες που έχει αυτή για έργα ουσιαστικά και όχι βιτρίνας όπως αυτά στα οποία αναλώθηκε η διοίκηση Πατούλη. Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι ως αποτέλεσμα αυτών ο Γιώργος Ιωακειμίδης καταγράφει υψηλή δημοφιλία σε όλες τις περιοχές  δυτικά του Κηφισού που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν να έχει διπλάσια ποσοστά προτιμήσεως έναντι του Γιώργου Πατούλη .

Την ίδια στιγμή στην υπόλοιπη Αττική οι θετικές γνώμες και η αναγνωρισιμότητα του εμφανίζουν σταθερά αυξανόμενη τάση.

real.gr

Related Articles

Back to top button