ΑΤΤΙΚΗΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΟΥΣΙΚΗΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Δήμος Βύρωνα και το Φεστιβάλ Βράχων τιμούν τον Δημήτρη Νικολαΐδη

Με μια εξαιρετική εκδήλωση στο Θέατρο Βράχων “Άννα Συνοδινού” τιμήθηκε την Παρασκευή 9/6 μια ιστορική προσωπικότητα της αυτοδιοίκησης, ο αείμνηστος δήμαρχος Βύρωνα, Δημήτρης Νικολαΐδης, στον οποίο και είναι αφιερωμένο το φετινό Φεστιβάλ στη Σκιά των Βράχων.

Για την προσωπικότητα και το έργο του Δημήτρη Νικολαϊδη, μίλησε ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης, η Ελένη Βασιλοπούλου, πρόεδρος του Διαδημοτικού Δικτύου Πολιτισμού Βύρωνα & Δάφνης-Υμηττού και ο εγγονός του Δημήτρης Γεωργακάκης.

Ακολούθησε μια εξαιρετική παράσταση χορού με τίτλο “Στα βήματα της Ιζαντόρας”.

Μια παράσταση μαθητριών του “Κέντρου Μελέτης Χορού Ι. & Ρ. Ντάνκαν”, με τη δημιουργία του οποίου, ο αείμνηστος Δήμαρχος, έχει συνδέσει το όνομα του.

Διδασκαλία, σύνθεση: Γιώργος Γαβριήλ σε συνεργασία με τη Lori Belilove & The Isadora Duncan Dance Company & Foundation

Αλέξανδρος Βαρδαξόγλου • Γιάννης Αγγελάκης

A Man and His Double

Συμπαραγωγή: Φεστιβάλ Βράχων • Κέντρο Μελέτης Χορού «Ισιδώρας & Ραϋμόνδου Ντάνκαν»

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Πλακίδας, οι αντιδήμαρχοι Λεμονιά Κλωνάρη, Μιχάλης Καραγιάννης, Δημήτρης Κόκκαλης, Χρήστος Σπυρόπουλος και Θέμης Τέγος, οι δημοτικοί Σύμβουλοι Βαγγέλης Γείτονας (επικεφαλής της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση Βύρωνα”), Σοφία Δασκαλάκη, Βασίλης Καλύβας, Ιουλία Κιούπη, Μίλτος Μπαντής (επικεφαλής της παράταξης “Μαζί για τον Βύρωνα”), Κοσμάς Τσιάκαλος και ο Πάτροκλος Πανώριας, πρώην δημοτικός σύμβουλος και συνεργάτης του Δημήτρη Νικολαΐδη. Παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η εγγονή του Δημήτρη Νικολαΐδη, Μαρία Γεωργακάκη.

Related Articles

Back to top button