ΑΤΤΙΚΗΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Ο πολιτισμός είναι ο ψυχικός μας πλούτος και η Αττική είναι κέντρο πολιτιστικής δραστηριότητας»

Η Σταυρούλα (Ρούλα) Μακρή, Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα Αθηνών με τον Νίκο Χαρδαλιά (ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ) μάς συστήνεται.

Αγαπητοί συμπολίτες,
Έχοντας ως βασικό μου μέλημα το ευ ζην των συνανθρώπων μου και κυρίως των νέων παιδιών, αποφάσισα να είμαι υποψήφια στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου στον Κεντρικό Τομέα της Περιφέρειας Αθηνών με το συνδυασμό Αττική Μπροστά του Νίκου Χαρδαλιά.
Η εκπαίδευση είναι η βάση της επίτευξης των στόχων μας και η προϋπόθεση μιας καλύτερης κοινωνίας. Αποτελεί προτεραιότητα για μένα να ενισχυθεί το εκπαιδευτικό σύστημα στην περιοχή μας προσφέροντας ποιοτική εκπαίδευση σε όλους, ανεξαρτήτως κοινωνικής τάξης. Επιθυμία μου είναι να εργαστώ πάνω στα θέματα του 4ου άξονα και συγκεκριμένα στην Εκπαίδευση. Για τη δημιουργία νέων σχολικών δομών, για την αναβάθμιση των υφισταμένων για την προμήθεια σύγχρονου εκπαιδευτικού εξοπλισμού για τα δημόσια σχολεία και σαφώς τη στήριξη των ΑΕΙ που λειτουργούν στα όρια της Περιφέρειας. Είναι σημαντικό να απολαύσουν τα παιδιά μας μια πιο ουσιαστική εκπαίδευση με ποιότητα.
Ο πολιτισμός είναι ο ψυχικός μας πλούτος και η Αττική είναι κέντρο πολιτιστικής δραστηριότητας. Θα εργαστώ για να προαχθούν τα γράμματα, οι τέχνες και ο πολιτισμός καθώς και η πρόσβαση σε πολιτιστικά γεγονότα για όλους.
Επίσης, το ενδιαφέρον όχι μόνο το δικό μου αλλά και του ίδιου του Νίκου Χαρδαλιά για το συνάνθρωπο είναι βαθύτατο. Θα πάρουμε πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην ενίσχυση της επαφής με τους συνανθρώπους μας, τη συνεργασία και αλληλεγγύη μεταξύ μας.
Σας καλώ να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια για έναν καλύτερο κεντρικό τομέα της Αθήνας, όπου η εκπαίδευση, ο πολιτισμός και η φροντίδα για το συνάνθρωπο θα είναι στο επίκεντρο των προσπάθειων όλων μας.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την υποστήριξή σας!

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Η Σταυρούλα (Ρούλα) Μακρή, γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικώ στον Καρέα.
Αποφοίτησε με άριστα από τη Φιλοσοφική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ολοκλήρωσε τις σπουδές της κατακτώντας Μεταπτυχιακό Δίπλωμα ειδίκευσης στον τομέα «Σπουδές στην Εκπαίδευση» του Ε.Α.Π στη διοίκηση σχολικών μονάδων, Μεταπτυχιακό στο HR και στη διαχείριση ανθρωπίνων πόρων στο Athens Economic University, Μεταπτυχιακό στο management εξ’ αποστάσεως στο UNIC.CY καθώς επίσης και κάτοχος NLP master practioner, Life Spheres, California εξ’ αποστάσεως.
Από το 1997 είναι ιδιοκτήτρια του Πρότυπου Εκπαιδευτικού Οργανισμού “Ρούλα Μακρή” στο Παγκράτι, Βύρωνα και Καρέα στον οποίο λειτουργεί Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης, Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Κέντρο Δια Βίου Μάθησης I.
Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων marketing, management και διδακτικής.
Είναι συγγραφέας βιβλίων για τα Αρχαία Ελληνικά και τη Λογοτεχνία και τα τελευταία χρόνια με την ίδρυση του Εκδοτικού Οίκου «Ρούλα Μακρή» δραστηριοποιείται και στο χώρο των εκδόσεων.
Είναι μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, καθώς και εκλεγμένο μέλος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής (ΣΕΦΑ) και της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (ΟΕΦΕ).

palmosnews.gr

Related Articles

Back to top button