ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗΣΥΡΙΖΑ

Πάρτυ στο Twitter για την παρέμβαση Κοτζια για το 4 στην Κύπρο : Άγιο είχαμε.

Την δική του παρέμβαση έκανε για το 4αρη που δώσαμε στην Κύπρο στην Eurovision, έκανε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών επι κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Κοτζίας.

Με διπλό χτύπημα, αρχικά στο Facebook και λίγο αργότερα στο Twitter, ο Νίκος Κοτζιάς αποκάλυψε την αποτρόπαια αλήθεια ως εξής: «Το τεσσάρι στην Κύπρο στην eurovision δεν είναι το πρόβλημα, αλλά το αποτέλεσμα, ένα ακόμα δείγμα, της προσπάθειας που κάνουν πολλές πλευρές του κυρίαρχου συστήματος να αποξενωθεί η ελληνική κοινωνία από τη Μεγαλόνησο και το Κυπριακό, ώστε να προωθηθούν τα απορριπτέα σχέδιά τους».

Το ερώτημα βέβαια που προκρίνεται είναι απλό :

Ποιές είναι οι πολλές πλευρές που αναφέρει. Ποια ακριβώς είναι αυτή η κατα τα φαινόμενα σατανική πλεκτάνη που καλυπτόμενη απο τον αθώο διαγωνισμο της Eurovision απειλεί τα πάντα.

Και ποιά ακριβώς είναι τα σχέδια αυτά που πρέπει να αποριφθούν και απο ποιούς.

Αναπάντητα θα παραμείνουν μάλλον τα ερωτήματα

Οι αντιδράσεις των άλλων χρηστών

Κάποιοι απο τους χρήστες, οι ποίο καλόπιστοι μίλησαν για χακαρισμα

twit_1 (1)

Άλλοι αναρωτήθηκαν άν πρόκειται για συννωνυμία

Δεν έλειψαν βέβαια και οι αναφορές στις Πρέσπες

Και βέβαια δεν έλειψαν οι αναφορές σε άγιο που τελικά είχαμε

Η “παρέμβαση” της Καίτης Γαρμπή

Την δική της παρέμβαση και άποψη έδωσε μέσω Twitter η Καίτη Γαρμπή δηλώνοντας, με αρκετά σαρκαστικό τρόπο ενα πιθανό αποτέλεσμα της 4αρας.

“Στερήσαμε από την Κύπρο τη δεκάδα που άξιζε πραγματικά, επειδή η ελληνική επιτροπή δεν ντράπηκε κι έδωσε 4 στον Andrew Lambrou. Κανονίστε με τις βλακείες σας εκεί να συνεχίσετε έτσι & στο τέλος να μας πάρουν πίσω οι Κύπριοι από το χαλούμι μέχρι τη θεά Άννα Βίσση! #eurovisiongr” έγραψε στο Twitter.

Related Articles

Back to top button