ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πασχαλινό ωράριο: Πώς θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αύριο, Πέμπτη 6 Απριλίου ξεκινά το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για τις εορτές του Πάσχα 2023, ενώ την Κυριακή 9 Απριλίου τα καταστήματα θα είναι ανοικτά με προτεινόμενο ωράριο από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Το ωράριο των σούπερ μάρκετ δεν αλλάζει σε σχέση με τα εμπορικά καταστήματα, εκτός από τη Μ. Παρασκευή και το Μ. Σάββατο που διαφοροποιείται λίγο σε σχέση με τα εμπορικά καταστήματα.

Με τις μέχρι στιγμής ανακοινώσεις φαίνεται ότι τα σούπερ μάρκετ δεν θα λειτουργήσουν την Κυριακή, εκτός λίγων εξαιρέσεων.

ΑΒ Βασιλόπουλος
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, όλα τα καταστήματα του δικτύου Λιανικής θα λειτουργήσουν την Κυριακή των Βαΐων 09/04 από 11:00-18:00 εκτός από τα καταστήματα στον Άγιο Δημήτριο metro mall και στην Πειραιώς, τα οποία θα λειτουργήσουν από 11:00 μέχρι 20:00 ακολουθώντας το ωράριο των Mall. Το κατάστημα στο Μεσολόγγι θα παραμείνει κλειστό.

Σκλαβενίτης
Δεν υπάρχει μέχρι σήμερα ανακοίνωση που να γνωστοποιεί ότι τα σούπερ μάρκετ θα ανοίξουν την Κυριακή 9/4. Συνήθως, ο Σκλαβενίτης μένει κλειστός τις Κυριακές κατά τις οποίες ο νόμος δίνει τη δυνατότητα να ανοίξουν τα καταστήματα, εκτός από τις δύο εορταστικές περιόδους τα Χριστούγεννα και το Πάσχα. Εκτός αν υπάρξει διαφορετική ανακοίνωση, φαίνεται ότι η αλυσίδα θα κρατήσει κλειστά τα καταστήματά της.

Μασούτης
Μέχρι στιγμής, η αλυσίδα έχει ανακοινώσει ότι την Κυριακή 9 Απριλίου θα είναι ανοιχτό μόνο το κατάστημα στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» από τις 07:00 – 23:00.

Lidl
Όπως διευκρινίζει πάντοτε το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ, «τα ωράρια των καταστημάτων ενδέχεται να αλλάξουν βάσει κυβερνητικών αποφάσεων». Συστήνει δε πως για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, να απευθύνονται στο κατάστημα της περιοχής σας.

Για τις αλυσίδες Κρητικός, My Market, Market In και Γαλαξίας δεν υπάρχουν ακόμη ανακοινώσεις.

newsbeast

Related Articles

Back to top button