ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΑΤΤΙΚΗΔΗΜΟΙΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΝΕΑ

Πειραιάς: Ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο και καταδίωξη

Οι δύο από τους δράστες βγήκαν από το όχημα και, κρατώντας όπλο, προσέγγισαν τον υπάλληλο που βρισκόταν στο σημείο και του απέσπασαν ότι χρήματα είχε πάνω του.

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας (27/2) σε βενζινάδικο που βρίσκεται στην περιοχή της Ρετσίνας στον Πειραιά.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ήταν λίγο πριν τις 21.00 όταν τρεις δράστες έφθασαν στο κατάστημα με ένα μαύρο τζιπ και σταμάτησαν μπροστά στην κεντρική πόρτα.

Οι δύο από αυτούς βγήκαν από το όχημα και, κρατώντας όπλο, προσέγγισαν τον υπάλληλο που βρισκόταν στο σημείο και του απέσπασαν ότι χρήματα είχε πάνω του, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο όχημα και αποχώρησαν.

Ωστόσο οι δράστες δεν κατάφεραν να πάνε μακριά καθώς, στην έξοδο Τρεις Γέφυρες έγιναν αντιληπτοί από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και ακολούθησε καταδίωξη.

Τελικά στη συμβολή Αχαρνών και Βικέλα συγκρούστηκαν με άλλο όχημα, εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και διέφυγαν πεζή. Έκτοτε αναζητούνται.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τη ληστεία στο βενζινάδικο στον Πειραιά, οι ίδιοι δράστες φέρονται νωρίτερα να είχαν πραγματοποιήσει ακόμη μία ληστεία σε πρατήριο καυσίμων στην Ομόνοια.

ΠΗΓΗ: kathimerini.gr

Related Articles

Back to top button