ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΤΤΙΚΗΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΔΗΜΟΙΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΝΕΑ

Πρωταθλητής Β’ Εθνικής ο Γ.Σ. Ηλιούπολης – Γ. Χατζηδάκης: «Μεγάλη επιτυχία! Δουλεύουν μεθοδικά και αξίζουν απόλυτα αυτή τη διάκριση»

Με τον κόσμο στο πλευρό της να δίνει δυναμικά το παρών στο Α’ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης, η ομάδα αντρών βόλλεϋ του Γυμναστικού Συλλόγου Ηλιούπολης (ΓΣΗ) πανηγύρισε την κατάκτηση του Πρωταθλήματος στη Β’ Εθνική.

Ο αγώνας διεξήχθη τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 στις 9:30 μ.μ. και η ομάδα του ΓΣΗ επικράτησε του ΑΟΝ Αργυρούπολης με 3-0 και ανακηρύχθηκε Πρωταθλήτρια, με τον κόσμο της Ηλιούπολης, φίλων και οπαδών, που «πλημμύρισαν» τις αθλητικές εγκαταστάσεις, να την αποθεώνει.

Το παρών στον τελικό έδωσε και ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης, ο οποίος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεγάλη επιτυχία του ΓΣΗ, ενός Συλλόγου του Δήμου μας. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και αθλητές δουλεύουν μεθοδικά και αξίζουν απόλυτα αυτή τη διάκριση. Ο Δήμος Ηλιούπολης στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τον αθλητισμό που θωρακίζει το παρόν και το μέλλον της νεολαίας μας. Υποστηρίζουμε αθλητικές διοργανώσεις, προάγοντας το αθλητικό γίγνεσθαι του Δήμου μας. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους και πάντα επιτυχίες!».

Αμέσως μετά τον τελικό, ακολούθησε η απονομή μεταλλίων.

Related Articles

Back to top button