ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στην Αγία Βαρβάρα έκλεισε την προεκλογική του εκστρατεία ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Την προεκλογική του εκστρατεία έκλεισε στην Αγία Βαρβάρα ο υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία και πρώην ΑΝΥΠΕΞ κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Ο κ. Βαβριτσιώτης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Πουλάκη, την Μαριάννα Τουμαζάτου και στελέχη του κόμματος, περιόδευσε στην πόλη, επισκεπτόμενος καταστήματα, πλατείες, δημόσιους χώρους στην πόλη, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες και να ακούσει τις παρατηρήσεις τους για την πορεία των πραγμάτων στην χώρα.

Εν συνεχεία, επισκέφθηκε με την συνοδεία του το Δημοτικό Κατάστημα της πόλης, στο οποίο ο Δήμαρχος, κ. Λάμπρος Μίχος, τον υποδέχθηκε θερμά, όπως εξ ίσου θερμή ήταν και η ανταπόκριση του κ. Βαρβιτσιώτη, επιβεβαιώνοντας τις άριστες σχέσεις μεταξύ των δύο ανδρών. Άλλωστε, ο κ. Μίχος δεν παραλείπει να επισημαίνει ότι ο Υπουργός βρέθηκε και βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό της Δημοτικής Αρχής σε κάθε προσπάθειά της, υποστηρίζοντας ενεργά και ουσιαστικά τις διεκδικήσεις της για την πόλη.

Ακολούθως, ο κ. Βαρβιτσιώτης συναντήθηκε με φίλους της Νέας Δημοκρατίας και του ιδίου προσωπικά, στο καφενείο «Ρέθυμνος» της κεντρικής πλατείας μας. Ο κ. Βαρβιτσιώτης εξέφρασε για πολλοστή φορά την αγάπη του για την Αγία Βαρβάρα, επισημαίνοντας ότι δεν ήταν τυχαία η επιλογή του να κλείσει την προεκλογική εκστρατεία του στην πόλη μας.

dikaiosinisimera.gr

Related Articles

Back to top button