ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στην … κούρσα εξοπλισμού ο Δήμος Κορυδαλλού κερδίζει σε ουσία και εντυπώσεις

Με την αξιοποίηση προγραμμάτων χρηματοδότησης, δηλαδή, δίχως να επιβαρύνεται ούτε με ένα ευρώ ο προϋπολογισμός του Δήμου (και συνακολούθως και οι δημότες), η Διεύθυνση Καθαριότητας προμηθεύτηκε –και ήδη παρέλαβε-, 11 νέα οχήματα με συνολικό προϋπολογισμό 1,5 εκμ. ευρώ.

Στα νέα, αυτά οχήματα περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων και ένα νέο πλυντήριο κάδων. Πλέον, 2 οχήματα-πλυντήρια θα καθαρίζουν τους κάδους σε όλες τις γειτονιές της πόλης μας, συμβάλλοντας τόσο στην αισθητική όσο και στην δημιουργία ακόμη καλλίτερων όρων για την δημόσια υγιεινή.

Να σημειώσουμε ότι στις προδιαγραφές για την προμήθεια των οχημάτων υπήρχε και η παράμετρος συμμετοχής τους σε κατασβέσεις πυρκαγιών, έστω και τον βοηθητικό –αλλά, εξ ίσου σημαντικό- ρόλο της τροφοδοσίας των πυροσβεστικών οχημάτων με νερό ώστε να μην χάνεται πολύτιμος χρόνος.

Συγχαρητήρια στην Δημοτική Αρχή για τις προσπάθειές της να εκσυγχρονίσει τον στόλο οχημάτων εργασίας του Δήμου, αλλά και ιδιαιτέρως γιατί το πράττει άριστα και δίχως να επιβαρύνει οικονομικά τους δημότες.

dikaiosinisimera.gr

Related Articles

Back to top button