ΝΕΑ

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Με την τσάντα που είχε στην υπηρεσία του η κηδεία του 23χρονου πυροσβέστη και της φίλης του

O άτυχος Νικήτας Καραθεοδώρου κηδεύεται μαζί με την σύντροφό του, Κέλλυ Πορφυρίδου, με την οποία ταξίδευαν μαζί το μοιραίο βράδυ

Βουβός ο πόνος και απεραντη η θλίψη για τους συγγενείς, φίλους και συναδέλφους του 24χρονου πυροσβέστη Νικήτα Καραθεοδωρου και της 23χρονης φοιτήτριας της Θεολογικής σχολής του ΑΠΘ, Κέλλυς Πορφυρίδου. Τα δύο νέα άτομα ήταν ζευγάρι και έφυγαν μαζί μέσα στα κομματιασμένα βαγόνια του μοιραίου τρένου.

Συνάδελφοι του Πυροσβέστη που υπηρετούσε στον 2ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών ήρθαν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμόρφωση του Σωτήρος στην Καλαμαριά για να τον αποχαιρετίσουν για στερνή φορά, ενώ είχαν φέρει μαζί τους και τον σάκο όπου ο πολυαγαπημένος συνάδλεφος τους έβαζε μέσα τα πράγματα του και τον οποίο είχε αφήσει στα ντουλάπια του Π.Σ.

Στην εξόδιο ακολουθία του νεαρου ζευγαριού βρέθηκαν και συμφοιτήτριες της Κέλλυς αλλά και πλήθος κόσμου ενώ όλοι μονολογούσαν «τα παιδιά ήταν μαζί στη ζωή και στο θάνατο». Σημειώνεται ότι η μπάντα του Πυροσβεστικου Σώματος απέδωσε τιμές.

Related Articles

Back to top button