ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τι λένε οι επιβάτες του αυτοκινήτου που έπεσε σε γκρεμό στο Σχιστό. Τι τους έκανε να χάσουν τον έλεγχο.

Άγιο είχαν οι 4 νεαροί (ηλικίας 18, 17, 16 και 14 ετών) που τα ξημερώματα απεγκλώβιστηκαν από το ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο έπεσε στο γκρεμό στον Σχιστό Κορυδαλλού καθώς όλοι τους γλίτωσαν με ελαφρά τραύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιβάτες του πράσινου αυτοκινήτου φορούσαν ζώνες όταν το όχημα εξετράπη της πορείας του, ντεραπάρισε και παρασύρθηκε σε απόσταση 30 μέτρων.

Όπως λέει ένας από τους επιβάτες, ο όποιος φέρει τραύματα στο κεφάλι και τα άνω άκρα, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου στην προσπάθειά του να αποφύγει μια αλεπού που πετάχτηκε ξαφνικά στο δρόμο.

«Κατεβαίναμε από πάνω, μας πετάχτηκε μια αλεπού και για να την αποφύγουμε χάσαμε τον έλεγχο και πέσαμε από το γκρεμό. Το αυτοκίνητο έκανε τέσσερις τούμπες», αναφέρει ο τραυματίας ενώ περιγράφει πως οι τέσσερις νεαροί κατάφεραν να βγουν από το αναποδογυρισμένο αμάξι.

«Άνοιξα την πόρτα να δω πως είναι οι φίλοι μου. Ο ένας είχε αίματα, ανεβήκαμε μαζί πάνω, μπήκαμε στο ασθενοφόρο και πήγαμε στο νοσοκομείο. Τα άλλα παιδιά τα έβγαλαν οι Πυροσβέστες», εξηγεί ο ίδιος

Το ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, όταν το ΙΧ, κινούμενο επί της οδού Αθανασίου Δίακου, εξετράπη της πορείας του στο ύψος των Πυροβολείων με αποτέλεσμα να πέσει σε χαράδρα.

Related Articles

Back to top button