ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΔΗΜΟΙΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Ίλιον «βροντοφώναξε» Αλλαγή εποχής! Στην Κεντρική Ομιλία της Υποψήφιας Δημάρχου Ιλίου Ανδριάνα Αλεβίζου Κουκουβίνου

Το Ίλιον «βροντοφώναξε» αλλαγή εποχής! Μπροστά σε ένα ενθουσιώδες πλήθος που κατέκλυσε το βράδυ της Παρασκευής (29/09) την κεντρική πλατεία Ιλίου και γέμισε όλους τους γύρω δρόμους, η υποψήφια Δήμαρχος Ιλίου και επικεφαλής του Συνδυασμού «Νέα Αρχή Ίλιον – Συνεργασία Ανανέωσης» Ανδριάνα Αλεβίζου – Κουκουβίνου «κάλεσε» τους πολίτες σε «γιορτή νίκης» στις 8 Οκτωβρίου.

Οι πολίτες «έστειλαν μήνυμα» νίκης και αλλαγής εποχής στο Ίλιον με τη μαζική παρουσία τους στην εκδήλωση για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Συνδυασμού της Ανδριάνας Αλεβίζου, που συγκινημένη, μίλησε για το «χρέος» της να «αλλάξει» το Δήμο Ιλίου οριστικά.

«Στις 8 Οκτωβρίου το Ίλιον αλλάζει εποχή, καθώς μια ολόκληρη εποχή χαμηλών προσδοκιών τελειώνει.Απόψε υπογράφουμε συμβόλαιο τιμής!» ανέφερε καταχειροκροτούμενη η Ανδριάνα Αλεβίζου και συνέχισε:«Όλοι μαζί κάνουμε το χρέος μας απέναντι στα παιδιά μας και αλλάζουμε τον Δήμο μας οριστικά.».

Η υποψήφια Δήμαρχος Ιλίου απεύθυνε «ένα ηχηρό, πλατύ προσκλητήριο σε όλες τις δυνάμεις που δεν συμβιβάζονται με το Ίλιον που συντηρεί τη στασιμότητα».

Στη συνέχεια μίλησε για το «σημαντικό χρέος που έχουμε όλες και όλοι: Να ενώσουμε δυνάμεις, γιατί κανείς δεν μπορεί να κλείσει τα μάτια μπροστά σε αυτή την ανάγκη, για την όποια σκοπιμότητα».

Παράλληλα, η Ανδριάνα Αλεβίζου αναφέρθηκε στο πως το Ίλιον πρέπει να γίνει ξανά επισκέψιμο πρώτα απ’ όλα για τους κατοίκους του και μετά για τους επισκέπτες του, υπερτονίζοντας την ανάγκη «να δώσουμε πνοή και κίνητρο να έρθει κόσμος εδώ για δουλειά».Αναφέρθηκε, μάλιστα, σε συγκεκριμένους άξονες-προτεραιότητες του Προγράμματός της, ενώ όταν έφτασε η στιγμή να μιλήσει για τους υποψήφιους του Συνδυασμού της είπε τα εξής:«Δεν θα κουραστώ να λέω ότι είμαι περήφανη για την καθεμιά και το καθένα που έχουμε συμπαραταχτεί σε αυτό το κοινό όραμα και στον συλλογικό αδιαπραγμάτευτο στόχο μιας νέας αρχής.Γιατί ερχόμαστε από μακριά και πάμε πολύ μακριά.Έχουμε ήδη πείσει, έχουμε ήδη συζητήσει, έχουμε συνθέσει δυνάμεις κι έχουμε καταθέσει το πιο πλήρες πρόγραμμα. Μένει η νίκη και η ολοκλήρωση του άθλου μας!».Κλείνοντας την ομιλία της και εν μέσω επευφημιών από το συγκεντρωμένο και παθιασμένο πλήθος, η Ανδριάνα Αλεβίζου δεσμεύτηκε πως θα τιμήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών, επισημαίνοντας τα εξής:«Θα είμαι στις 9 Οκτωβρίου δήμαρχος όλων σας.

Τα όνειρά μας δεν φυλακίζονται σε καρέκλες και στην στασιμότητα.Θα φτιάξουμε το Ίλιον που οραματιζόμαστε και μας αξίζει.Πάμε δυνατά για μια νέα αρχή και μια νέα εποχή, γιατί τα όνειρά μας ξεπερνούν το σκοτάδι, είναι το φως του μέλλοντος των παιδιών μαςΠάμε για μια μεγάλη νίκη!».

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την κοσμοσυρροή και το μεγάλο Ευχαριστώ τής Ανδριάνας Αλεβίζου Κουκουβίνου για την αγάπη και την εμπιστοσύνη των πολιτών του Ιλίου:

https://fb.watch/nryBYMuxEF/

https://fb.watch/nrz3arEEaF/

https://www.facebook.com/nai.ilion/videos/7552461841447030/

Related Articles

Back to top button