ΑΤΤΙΚΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Κλειστό Γυμναστήριο των σχολείων της Ανάληψης άλλαξε και στην όψη!

Το πλήρως ανακαινισμένο Κλειστό Γυμναστήριο των Σχολείων της Ανάληψης, φοράει τα γιορτινά του για να υποδεχτεί τους μαθητές και τους αθλητές της πόλης μας που θα βραβευτούν για τη συμμετοχή τους στα Παμβυρώνεια 2023 την Τρίτη 16/5.

Εκτός από την ολοκληρωτική αναμόρφωση του εσωτερικού του κλειστού γυμναστηρίου, άλλαξε εντελώς και η πρόσοψή του, η οποία πλέον κοσμείται από ένα έργο σύγχρονης αστικής τέχνης street art, εμπνευσμένο από τον αθλητισμό, μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις της ανθρώπινης ζωής, που σχετίζεται άμεσα με την υγεία, την ψυχαγωγία, την πνευματική και ηθική καλλιέργεια του ανθρώπου.

Δημιουργοί του έργου είναι οι Έλληνες graffiti artists Nique και Billy82.

Γεννημένη στο Bradford, της Αγγλίας το 1989, η Nique είναι μια αυτοδίδακτη καλλιτέχνης που από το 2006 ξεκίνησε την ενασχόληση με το graffiti, αρχικά με τα stencils, στη συνέχεια με τις τοιχογραφίες, μέχρι να καταλήξει στο σημερινό της στυλ με αναφορές στα cartoons και στο character design.

Ο Billy γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Ασχολείται με το graffiti απο τις αρχες του 1997. Σπούδασε γραφικές τέχνες και εργάζεται ως tattoo artist. Παράλληλα με το tattoο αναλαμβάνει δημόσια και ιδιωτικά έργα και συμμετέχει σε φεστιβάλ και ομαδικές εκθέσεις.

Related Articles

Back to top button