ΔΗΜΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

Χαϊδάρι: Ο Δήμος και το σκάφος στο Σκαραμαγκά…

Εδώ και τουλάχιστον ενάμισι χρόνο όποιος έχει περάσει από την περιοχή του Σκαραμαγκά δεν γίνεται να μην έχει προσέξει αυτό το σκάφος, το οποίο έχει «αφεθεί» μπροστά από την υπόγεια διάβαση πεζών, αμέσως μετά την έξοδο του οικισμού της Αφαίας.

Το σκάφος που βρίσκεται πάνω σε ένα τρέιλερ είναι προς πώληση όπως αναφέρεται στα αυτοκόλλητα που προφανώς έχει βάλει ο ιδιοκτήτης του, όμως είναι απαράδεκτο εδώ και ενάμισι χρόνο, τουλάχιστον να βρίσκεται παρατημένο σε δημόσιο χώρο. Ουσιαστικά βρίσκεται σε ένα σημείο που είναι επίσης αφημένο στην μοίρα του από το Δήμο Χαϊδαρίου. Η είσοδος της πόλης μας άλλωστε δεν ήταν και ποτέ στις άμεσες προτεραιότητες και αυτής της δημοτικής αρχής.

Ο Δήμος άμεσα πρέπει να καλέσει τον ιδιοκτήτη να πάρει από εκεί το τρέιλερ με το σκάφος και να το βάλει στον προσωπικό του χώρο. Στοιχεία άλλωστε επικοινωνίας θα βρει. Δεν είναι δυνατόν να είναι ενάμισι χρόνο σε δημόσιο χώρο.

Για να σκεφτούμε αν κάνουμε όλοι κάτι αντίστοιχο τι θα συμβεί. Επιτέλους ποιος είναι ο λόγος που ο Δήμος δεν λέει όχι στις αυθαιρεσίες του καθενός είτε επαγγελματία είτε κατοίκου, είναι η αδιαφορία η μήπως η ψηφοθηρία, πάντως όποιο από τα δυο και αν είναι, η πόλη βρίσκεται στα χάλια της και οι Δημότες που σέβονται τους νόμους και τους κοινούς κανόνες διαβίωσης την πληρώνουν και φυσικά το πληρώνουν με την ποιότητα της ζωής τους.

dikaiosinisimera.gr

Related Articles

Back to top button