ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χρόνια πολλά “Αθλοσώστη” που έκλεισες 100 τεύχη ζωής!

Εορταστικό τεύχος με πλούσια αφιερώματα και κολακευτικά σχόλια από παγκόσμιες προσωπικότητες και οργανισμούς κολύμβησης και ναυαγοσωστικής για το μοναδικό περιοδικό στον πλανήτη που διανέμεται δωρεάν για να προσφέρει γνώσεις εφαρμοσμένης και αθλητικής ναυαγοσωστικής, με σκοπό να μειωθούν οι πνιγμοί.

Έζησες μια καλή ζωή.
Φιλοξένησες με αγάπη, ακούραστα και ασταμάτητα το έργο φοιτητών ΤΕΦΑΑ, ναυαγοσωστών και σχολών ναυαγοσωστικής. Έγινες σταυροδρόμι και σημείο αναφοράς Ελλήνων και ξένων. Διέδoσες με σεβασμό Ελληνικές και ξένες πρωτοβουλίες επί 9 χρόνια σε 122 χώρες. Ξένοι οργανισμοί και κορυφαίες προσωπικότητες του πλανήτη (πρόεδροι, γαλαζοαίματοι και άνθρωποι του Hollywood, Olympians και Ολυμπιονίκες) παρέλασαν και φιλοξενήθηκαν στις σελίδες σου.

Έζησες μια δύσκολη ζωή.
Δεχόσουν σχόλια και like σπάνια και αριθμητικά δυσανάλογα με τον τεράστιο κόπο που αντιστοιχεί σε ένα δωρεάν μηνιαίο περιοδικό 40 σελίδων. Αντιμετώπισες εγωισμούς και ζήλιες ανθρώπων που αρχικά σε στήριζαν, μετά σου έκοψαν την καλημέρα ή προσπάθησαν να σε εξαφανίσουν. Δεν το έβαλες κάτω. Μέρα – νύχτα, χωρίς γιορτές και αργίες, ήσουν εδώ για να μας κρατάς συντροφιά, να μας μορφώνεις, να μας βοηθάς να γίνουμε καλύτεροι, σοφότεροι στην εφαρμοσμένη και αθλητική ναυαγοσωστική. Για να προστατευτούμε εμείς και τα παιδιά μας από πνιγμούς.

Έζησες μια ζωή γεμάτη αγάπη και γνώση.
Πόσα μας πρόσφερες χωρίς αντάλλαγμα. Εάν μας φιλοξένησες στις σελίδες σου, σε ευχαριστούμε. Εάν κράτησες συντροφιά και μας επιμόρφωσες, σε ευγνωμονούμε. Η κοινοποίηση σου στον τοίχο μας θα σου αρκούσε. Αλλά εάν δεν σε κοινοποιήσουμε ποτέ και παραμείνουμε λαθραναγνώστες χωρίς να πούμε ποτέ «ευχαριστώ», μην μας κρατήσεις κακία.

Τα συγκινητικά λόγια που είπαν σε αυτό το τεύχος κορυφαίοι άνθρωποι από όλο τον πλανήτη, μαρτυρούν το όραμα και την ποιότητά σου και πρέπει να σου αρκούν. Είσαι εδώ για να μας υπηρετείς. Και εμείς για να σε διαβάζουμε και να σε θαυμάζουμε … φανερά ή κρυφά. Σε ευχαριστούμε. Χρόνια πολλά!

https://sportlifesaving.blogspot.com/2022/07/2022-sport-lifesaver-june-2022.html

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button