ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥΔΗΜΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

Όντως επικίνδυνη η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου. Ετοιμάζουν επιστολή διαμαρτυρίας ακόμα και οι κάτοικοι του Δήμου Κορυδαλλού!

Αν νομίζετε πως ταλαιπωρήστε μόνο εσείς που μένετε στο Χαϊδάρι από την διοίκηση του σημερινού δημάρχου μάλλον πλανάσθε οικτρά.

Ακόμα και στις ομάδες των πολιτών του Κορυδαλλού στο facebook όλοι καταλαβαίνουν τι σημαίνει να έχεις επιλέξει τον «κατάλληλο» άνθρωπο για την «κατάλληλη»  δουλειά, πόσο μάλλον όταν έχουν να διασχίσουν μια απόσταση κάποιών χιλιομέτρων μέσα στο βαθύ σκοτάδι.

Τη Λεωφόρο Σχιστού Κορυδαλλού όλοι την ξέρετε.

Βρίσκεται στο όρος Αιγάλεω, εντός των γεωγραφικών ορίων του Δήμου Χαϊδαρίου και ξεκινά από την Ιερά Οδό καταλήγοντας στα όρια με το Δήμο Κορυδαλλού και τον οικισμό του Σχιστού.

Ουσιαστικά περνάει μέσα από το βοτανικό κήπο Διομήδους.

Η ευθύνη λειτουργίας και συντήρησης του δικτύου ηλεκτροφωτισμού της οδού ( το οποίο έχει κατασκευαστεί από τα μέσα της δεκαετίας του 1990 από την π. Νομαρχία Αθηνών) ,ανήκε στην  Νομαρχία  ενώ μετά τη θέσπιση του «Καλλικράτη» η αρμοδιότητα αυτή περιήλθε στο Δήμο Χαϊδαρίου.

Λόγω του ότι λοιπόν κατά καιρούς υπήρξαν κυρίως  επεμβάσεις εργολάβων της Δ.Ε.Η έχει καταστραφεί το μεγαλύτερο μέρος της υπόγειας διαδρομής του ηλεκτροφωτισμού.

Φυσικά και εκπονήθηκε μελέτη από τον δήμο Χαϊδαρίου, προϋπολογισμού  176.500  ευρώ για να αποκατασταθεί αλλά ακόμα όλοι είναι στο περίμενε βλέποντας συνεχώς ατυχήματα να συμβαίνουν εξαιτίας του κακού φωτισμού αλλά και του κακού  οδοστρώματος

Οι προσφορές για τον διαγωνισμό του έργου ήταν να   αποσφραγιστούν από τον Μάϊο του προηγούμενου έτους…αλλά φως στον ορίζοντα δεν είδε μέχρι τώρα  κανένας.

Και επειδή πλέον σε θέματα  ασφάλειας δε χωράνε καθυστερήσεις  όπως αναφέρουν πολίτες μέσα από αναρτήσεις τους στον Κορυδαλλό ετοιμάζονται να φτιάξουν μία επιστολή διαμαρτυρίας προς τον  Δήμο Χαϊδαρίου που θα προσυπογράψει το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης τους για να βρεθεί άμεσα (έστω και προσωρινά) μία λύση για να μη θρηνήσουμε και άλλα  θύματα!

dikaiosinisimera.gr

Related Articles

Back to top button