ΑΤΤΙΚΗΔΗΜΟΙΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑΚΟΣΜΟΣΝΕΑΦΑΓΗΤΟ

Ananias Rotisserie: Το νέο εστιατόριο στο Μαρούσι που συζητιέται μέχρι τα νότια προάστια

Το Ananias Rotisserie είναι το νέο spot για κρέας στο Μαρούσι, με τον Ηλία Σκουλά να υπογράφει το μενού και να μας κάνει να θέλουμε να πάμε ΒουΠου.

Η Αγίου Κωνσταντίνου είναι γνωστή πιάτσα για όσους επιθυμούν να κάνουν την έξοδό τους στο Μαρούσι και πλέον, το μέρος απέκτησε μία νέα άφιξη, που απευθύνεται στους λάτρεις του κρέατος. Το Ananias Rotisserie έχει ανοίξει σε έναν industrial χώρο και προσφέρει ένα ενδιαφέρον μενού, με την υπογραφή του μετρ του είδους, Ηλία Σκουλά.

Στα highlights του καταλόγου συμπεριλαμβάνονται η σιτσιλιάνικη πορκέτα γεμισμένη με κοψίδια, το οφτό αρνί και το κοτόπουλο με αυθεντική σάλτσα gravy, τα οποία μπορείς να συνοδεύσεις με διάφορα side πιάτα και εννοείται, να ολοκληρώσεις την εμπειρία με ένα ποτήρι κρασί από τη λίστα του καταστήματος -με ελληνικές και ξένες ετικέτες. Στην πρώτη μας επίσκεψη, έχουμε σημειώσει να δοκιμάσουμε οπωσδήποτε και το χειροποίητο λουκάνικο του Ananias.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι διαθέτουν μια γαλλική rotisserie καθώς και μια αργεντίνικη ψησταριά (τη λεγόμενη παρίγια), όπου ετοιμάζεται το κρέας πριν έρθει λαχταριστό στο πιάτο σου.

ΠΗΓΗ: nou-pou.gr

Related Articles

Back to top button