ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Eκλογές 2023 : Αποσύρεται τελικά το κόμμα “Εαν..” του Αναστάσιου Κανελόπουλου.

Την απόφαση να μήν κατέβει το κόμμα του “Εαν…” στις εκλογές τις 25 Ιουνίου, αποφάσισε ο πρόεδρος του Αναστάσιος Κανελόπουλος.

Στην ανάρτηση του ο Πρώην Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, αναφέρεται στην πολιτική πόλωση των κομάτων, τον κατακερματισμό των πατριωτικών κινήσεων και τις εν γένει δυσκολίες που τον οδήγησαν σε αυτή του την απόφαση.

Όσο αφορά τους ψηφοφόρους ο κος Κανελόπουλος τους καλέι να ψηφίσουν κατά συνείδηση.

Η ανάρτηση του:

«Η αναπότρεπτη πόλωση που θα υπάρξει μεταξύ των κοινοβουλευτικών κομμάτων, ο κατακερματισμός του πατριωτικού χώρου, καθώς και οι εγγενείς δυσκολίες του Κόμματος, υπαγορεύουν τη μη συμμετοχή του ΕΑΝ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Ως εκ τούτου, κάθε ψηφοφόρος δικαιούται να ενεργήσει κατά συνείδηση. Διαβεβαιώνουμε όμως το Λαό ότι θα παραμείνουμε δίπλα του σε όλες τις κρίσιμες στιγμές που έπονται για την πατρίδα.

Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί, με στόχο την αποκατάσταση της δημοκρατικής και συνταγματικής τάξης, την αναστύλωση των θεσμών, την πάταξη του εγκλήματος και την επαναφορά του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών, έως και την οικονομική εξύψωση και ευημερία όλων των κοινωνικών τάξεων.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη»

Related Articles

Back to top button