ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Survivor All Star: Είναι πλέον ξεκάθαρο – Αυτοί οι τρεις παίκτες πάνε στον τελικό του Γαλατσίου

Πλησιάζουμε στον τελικό του Survivor All Star.

Χθες το βράδυ στο Survivor All Star, ο Σάκης Κατσούλης κατέκτησε και τη δεύτερη ατομική ασυλία μετά την πρώτη προχθεσινή του νίκη. Η Σταυρούλα Χρυσαειδή ψηφίστηκε από τους παίκτες και βγαίνει στον τάκο ως δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση.

Πρώτος υποψήφιος ήταν ο Νίκος Μπάρτζης από το βράδυ της Δευτέρας, ο οποίος φυσικά ως κάτοχος της πρώτης θέσης στην ομαδική ψηφοφορία δεν κινδυνεύει και δεν θα αποχωρήσει μέχρι το Γαλάτσι.

Ο Σάκης Κατσούλης, σε πρώτη φάση αποφάσισε να εξουδετερώσει τον Ηλία Μπόγδανο, βγάζοντάς τον στον τάκο ως τρίτο υποψήφιο για αποχώρηση και τελικά αποχώρησε από το παιχνίδι.

Η διαρροή της 24ωρης ψηφοφορίας έχει δείξει το πώς θα κινηθούν οι επόμενες ψηφοφορίες και οι επόμενες αποχωρήσεις στο Survivor All Star.

Ήδη έχει γίνει γνωστό ότι η επόμενη αποχώρηση αφορά την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Σάκης Κατσούλης και Νίκος Μπάρτζης είναι εκείνοι που το κοινό αγαπάει περισσότερο και θέλει να δει στον τελικό του Γαλατσίου. Ο Μάριος Πρίαμος δείχνει να μην έχει δυναμική και έτσι ίσως δεν μπορέσει να σπάσει το δίδυμο αυτό αλλά να βρεθεί μόνο στον ημιτελικό.

Από την άλλη Στέλλα και Μαριαλένα έρχονται πλέον τελευταίες στη ψηφοφορία και έτσι αποχωρούν πριν καν επιστρέψουν Ελλάδα.

Related Articles

Back to top button