ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Tέμπη : Τρισάγιο για τα θύματα απο τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας.

Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των θυμάτων της ανείπωτης τραγωδίας στα Τέμπη, τέλεσε χθες Σάββατο, 13 Μαΐου, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Λάρισα.

Τον Αρχιεπίσκοπο συνόδευαν ο επιχώριος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ο Πρωτοσύγκελλος κ. Ιγνάτιος και άλλοι κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως, ενώ παρέστη επίσης ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης.

Στο σημείο της τραγωδίας

Μετά το Τρισάγιο, ο Σεβασμιώτατος κατέθεσε άνθη στο σημείο του δυστυχήματος και προσευχήθηκε για την εξ Ύψους παρηγορία των συγγενών των θυμάτων.

Σημειώνεται ότι ορισμένοι συγγενείς θυμάτων διαβιούν στην Αυστραλία και ο Αρχιεπίσκοπος, την περίοδο μετά την τραγωδία, είχε επικοινωνήσει μαζί τους, εκφράζοντάς τους τη συμπάθεια και τη συμπαράστασή του.

Έπειτα, σύμφωνα με πληροφορίες από το kosmoslarissa.gr ο Αρχιεπίσκοπος με τον Σεβασμιώτατο, μετέβησαν στην Κομνήνειο Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου και Αγίου Δημητρίου Στομίου, όπου και έτυχαν θερμής υποδοχής από τον Καθηγούμενο αυτής Αρχιμ. κ. Πολύκαρπο Σαρμανιώτη και την περί αυτού Αδελφότητα.

aus-tempi-komninios-2-600x399

Related Articles

Back to top button